2777
2789
عنوان

دگزا بزنم یا نه؟؟؟

69 بازدید | 11 پست

من دندونمو پر کردم بعدا درد گرفت گفتم زده به عصب رفتم پیش دکترم گفت اول دوتا دگزا و یه پنی سیلین بزن اگه خوب نشدی بعدا عصب کشی کنم حالا من یه دگزا دیشب زدم بهتر شده ولی میترسم یه دگزا دیگه بزنم الان نمیدونم چیکار کنم بزنم یا نه وایسم  اگه درد گرفت برم عصبشو بکشه آخه این ماه تو اقدامم باید باشم کلی دارو خوردم و اینا 

نمیدونم یه دگزا دیگه بزنم کامل خوب میشه یا نه چون الان بهتر شده

تجربه ای دارید؟

دایی من پزشکه و به شدت با دگزا مخالفه دیگه چی بشه تجویز کنه میگه پرعوارضه مخصوصا برای خانومها

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دایی من پزشکه و به شدت با دگزا مخالفه دیگه چی بشه تجویز کنه میگه پرعوارضه مخصوصا برای خانومها

عههه ای باباا پس نزنم برم عصب کشی

چون یه دونه زدم آروم تر شده ولی میترسم دوباره بگیره منم تو اقدام بارداریم پس زود برم عصبشو بکشه

دگزا تا 6ماه جذب کلسیم رو به تاخیر میندازه نزن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دن‌دون عصب رسیده باید درست شه! کار دندانپزشکی هم در بارداری منع نداره. فقط باید با احتیاط انجام بش ...

آره تازه پس فردا میخوام برم اقدام

ولی چون تو ۳ جلسه طولش نگران بودم مشکل ساز بشه

میرم همون عصبشو میکشم به قول شما تو اقدام که مشکلی نداره چیزی معلوم نیس هنوز

آره تازه پس فردا میخوام برم اقدام ولی چون تو ۳ جلسه طولش نگران بودم مشکل ساز بشه میرم همون عصبشو م ...

من دوتا بچه دارم

سر جفتشونم دقیقا توی اقدام و چندبار در بازادی دندونامو‌ درست کردم.

پیش بهترین دندان پزشکا رفتم

هشمون گفتن این ی دروغ هست که میگن کاری نکنید.

محض احتیاط که بهشی خانما حساسن

و میخوام هی بگن وای فشارم وای فلان میگن نکنید

💕

من دوتا بچه دارم سر جفتشونم دقیقا توی اقدام و چندبار در بازادی دندونامو‌ درست کردم. پیش بهترین دند ...

عههه خب خداروشکر خیالم راحت شد 

آخه الان که یه دگزا زدم آروم شده دکتر گفت اگه باز درد گرفت بیا عصبشو بکشم ولی گفتم تا اون موقع تو اقدام ضرر داره خواستم زود تر برم بکشه

حالا پس عیب نداره دیگه کلا تو اقدامم برم