2777
2789

آنچه ظهر گذشت😬🤨

استانبولی 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
عزیزم به سلامتی باشه     پیش پیش عروسیتونم مبارک  اره عزیزم چرا نتونم  اومدی ...

دورت بگردم مرسی مهربون 😘😘💜🫂

عزیزمی چشم حتما 😍😅

من کار شوهرم شهرک صنعتی خیرآباده که میخایم خونه اون نزدیکا بگیریم ن توی اراک البته فعلا . شوهر خودمم اراک نیست که اونم بدونه فقط کارش اونجاس 

اون نزدیکا چه جایی مناسبه برا زندگی و از لحاظ امکانات و فرهنگ شناخته شده باشه؟

بعد قیمت رهن خونه هاشون چقدره؟

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قورمه سبزی  

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

آنچه از ظهر مانده 

برنج و قیمه 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
اگر گیر آوردی به منم بده همشهریتم🤗دوسال پیش از بروجرد گرفتم زیاد جالب نبود 😒

ای جان خوشبختم عزیزم🤝😍❤

بهترین ترخینه رو الیگودرز داره اونجا بگیر 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
دورت بگردم مرسی مهربون 😘😘💜🫂 عزیزمی چشم حتما 😍😅 من کار شوهرم شهرک صنعتی خیرآباده که میخایم خو ...

اهان میدونم کجاست خیر اباد شاید بیست دیقه فاصله داشته باشه راجب قیمت نمیدونم شب از بابام میپرسم و املاکی اگه بخوایی ولی اگه بتونی توی خود اراک بگیری خیلی بهتره چون هم خیلی دور نیست اراک تا خیر اباد هم از نظر امکانات خیلی بهتره