2777
2789
عنوان

فشار بارداری

138 بازدید | 14 پست

باردارم سرگیجه و سردرد و تهوع گرفتم_ فشارم رو گرفتم۱۴ رو ۹ بود

اسپرین خوردم اومده ۱۳ رو ۸ ولی هنوز سرم درد میکنه

فشار۱۳ هنوز بالاس؟ خطرناکه در حدی که برم دکتر اورژانس؟ الان چکار کنم درمان خونگی بیاد پایین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زرشک دم کرده فشار رو پایین میاره ولی شما نخور چون بارداری با ید از دکتر بپرسی...

لیمو ترش یا نارنج ،یا ابغوره بدون نمک بخور....

اضافه وزن داشتی باردارشدی؟ یا وزنت نرماله؟

غذاهات کامل بدون نمک درست کن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

سیزده روی نه میشه فشار خفیف فشار پاینت باید بیاد پاینتر نه الان دکتر لازم نیستی استراحت کن و دوباره فشار بگیر اگه بازم بالا رفت در حد ۱۴دارو لازمی برو دکتر بهت دارو میدن

زرشک دم کرده فشار رو پایین میاره ولی شما نخور چون بارداری با ید از دکتر بپرسی... لیمو ترش یا نارنج ...

نه وزنم نرماله 

ولی فشارم گاهی بالا میره استرس میگیرم یا خسته میشم

نه وزنم نرماله  ولی فشارم گاهی بالا میره استرس میگیرم یا خسته میشم

زن باردار در هیچ صورت فشارش نباید بره رو چهارده منم مثل شمام  یه هفته فشار تو بگیر روز شب  بنویس بعد برو یه دکتر قلب خوب احتمالا دارو میده

نه وزنم نرماله  ولی فشارم گاهی بالا میره استرس میگیرم یا خسته میشم

خب استرس دور کن از خودت ...نمک و روغن کامل حذف کن...چیزایی که فشار رو بالا میبره نخور ...گریپ فروت هم میگن خوبه واسه تنظیم فشار....

انار هم عالیه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
فشارتون با دارو کنترل شده الان؟ 

من اسپرین و امیلودپین داده گفت یه هفته فشار بگیر بیار نتایج بیار اگه کنترول نشد دارو دیگه هم باید بدم با دستگاه گرفتم مثل شما فشارخفیف داشتم احتمالا برم متیل دوپا میده