hhmarzieh مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 عنوان هدفتون توی زندگی چیه | مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 70 پست من ۲۰سالمه و ی پسر ۲ماهه دارم از صبح تا شب تو خونه هستم و هیچ هدفی ندارم🤕🤕🤕فقط منتظرم روزا تموم بشه شماها هدفتون چیه ؟ 1401/08/21 | 18:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 راحتی پس نه اصلا اصلا از الان قرص پروپرانول میخورم🙃دیگه خودت حساب کن آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 با این تفریح دارم افسرده میشم یا شدم توی گر..دونه روزمرگی گیر کردی باید خودت رو نجات بدی هرطور که شده آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
hhmarzieh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 مجردم اما بخدا جیگرم خون شده مامان بابام همش دعوا کتک کاری بخدا دیگه پیر شدم&nb ... عزیزم امیدوارم ی دانشگاه خوب قبول بشی اما ازدواج نکن شرایط خیلی سخت تر و بدتر میشه
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 عزیزم امیدوارم ی دانشگاه خوب قبول بشی اما ازدواج نکن شرایط خیلی سخت تر و بدتر میشه مرسی ممنون اما بخدا شرف داره به این مجرد بودنم جیگرم خون شده دیگه آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
hhmarzieh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 نه اصلا اصلا از الان قرص پروپرانول میخورم🙃 دیگه خودت حساب کن من شرایطم خیلی بدتر از تویه ۲۵روز بود زایمان کرده بودم و فهمیدم شوهرم خیانت میکنه عکس و فیلم هارو دیدم فک کن بهم چی گذشته
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 من شرایطم خیلی بدتر از تویه ۲۵روز بود زایمان کرده بودم و فهمیدم شوهرم خیانت میکنه عکس و فیلم هارو دی ... الهی عزیزم🥺 خدا بهت ارامش بده به هممون آرامش بده و بهترین اتفاق هارو برامون رقم بزنه❤️ آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
hhmarzieh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 توی گر..دونه روزمرگی گیر کردی باید خودت رو نجات بدی هرطور که شده اخه ب هرکاری علاقه دارم گیتار گرفتم یبار هم سراغش نرفتم ارایشگری مدرک گرفتم کار نکردمکنکور رو ک اصلا انتخاب رشته نکردم و...
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 اخه ب هرکاری علاقه دارم گیتار گرفتم یبار هم سراغش نرفتم ارایشگری مدرک گرفتم کار نکردم کنکور ... اراده ات ضعیفه ببین پادکست کتاب اثر مرکب رو گوش کن خیلی تاثیر داره آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
hhmarzieh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 الهی عزیزم🥺 خدا بهت ارامش بده به هممون آرامش بده و بهترین اتفاق هارو برامون رقم بزنه❤ ... امیدوارم سال دیگ این موقع شرایط ۱۸۰ درجه تغیرر کنه
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 ببین من الان با اینکه کنکوریم اما کتاب خوندنم سر جاشه. ببین خودت روتو کتاب خوندن غرق کن بعد ناخودآگاه ذهنیتت تغییر میکنه و یه دید باز تری به زندگی پیدا میکنی آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
hhmarzieh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 اراده ات ضعیفه ببین پادکست کتاب اثر مرکب رو گوش کن خیلی تاثیر داره اینقدر بی حوصله ک مجبور نبودم غذا هم فک کنم نمیخوردم
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 امیدوارم سال دیگ این موقع شرایط ۱۸۰ درجه تغیرر کنه مرسی مرسیییی از دعای خیرت❤️🥺 ایشالا خدا هم به زندگیت و عشق و برکت و تن سالم بده🤍 آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
hhmarzieh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 539 ببین من الان با اینکه کنکوریم اما کتاب خوندنم سر جاشه. ببین خودت روتو کتاب خوندن غرق کن بعد ناخودآگا ... منم کتابام رو اوردم بخونم اما لاش رو باز نکزدم فک کنم ب ترم اول هم رسیدیم
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 اینقدر بی حوصله ک مجبور نبودم غذا هم فک کنم نمیخوردم پادکست بزار چشمات رو ببند آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
margaritaa عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 6015 منم کتابام رو اوردم بخونم اما لاش رو باز نکزدم فک کنم ب ترم اول هم رسیدیم برای کنکور میخونی؟ آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌