2777
2789
راحتی پس

نه اصلا اصلا 

از الان قرص پروپرانول میخورم🙃

دیگه خودت حساب کن

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
با این تفریح دارم افسرده میشم یا شدم

توی گر..دونه روزمرگی گیر کردی 

باید خودت رو نجات بدی هرطور که شده

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم  اما بخدا جیگرم خون شده  مامان بابام همش دعوا کتک کاری  بخدا دیگه پیر شدم&nb ...

عزیزم امیدوارم ی دانشگاه خوب قبول بشی اما ازدواج نکن شرایط خیلی سخت تر و بدتر میشه

عزیزم امیدوارم ی دانشگاه خوب قبول بشی اما ازدواج نکن شرایط خیلی سخت تر و بدتر میشه

مرسی ممنون 

اما بخدا شرف داره به این مجرد بودنم 

جیگرم خون شده دیگه

نه اصلا اصلا  از الان قرص پروپرانول میخورم🙃 دیگه خودت حساب کن

من شرایطم خیلی بدتر از تویه ۲۵روز بود زایمان کرده بودم و فهمیدم شوهرم خیانت میکنه عکس و فیلم هارو دیدم فک کن بهم چی گذشته

من شرایطم خیلی بدتر از تویه ۲۵روز بود زایمان کرده بودم و فهمیدم شوهرم خیانت میکنه عکس و فیلم هارو دی ...

الهی عزیزم🥺 

خدا بهت ارامش بده 

به هممون آرامش بده و بهترین اتفاق هارو برامون رقم بزنه❤️

توی گر..دونه روزمرگی گیر کردی  باید خودت رو نجات بدی هرطور که شده

اخه ب هرکاری علاقه دارم گیتار گرفتم یبار هم سراغش نرفتم 

ارایشگری مدرک گرفتم کار نکردم

کنکور رو ک اصلا انتخاب رشته نکردم 

و...

اخه ب هرکاری علاقه دارم گیتار گرفتم یبار هم سراغش نرفتم  ارایشگری مدرک گرفتم کار نکردم کنکور ...

اراده ات ضعیفه 

ببین پادکست کتاب اثر مرکب رو گوش کن 

خیلی تاثیر داره

ببین من الان با اینکه کنکوریم اما کتاب خوندنم سر جاشه. ببین خودت روتو کتاب خوندن غرق کن بعد ناخودآگاه ذهنیتت تغییر می‌کنه و یه دید باز تری به زندگی پیدا میکنی

امیدوارم سال دیگ این موقع شرایط ۱۸۰ درجه تغیرر کنه

مرسی مرسیییی از دعای خیرت❤️🥺 

ایشالا خدا هم به زندگیت و عشق و برکت و تن سالم بده🤍

ببین من الان با اینکه کنکوریم اما کتاب خوندنم سر جاشه. ببین خودت روتو کتاب خوندن غرق کن بعد ناخودآگا ...

منم کتابام رو اوردم بخونم اما لاش رو باز نکزدم فک کنم ب ترم اول هم رسیدیم

اینقدر بی حوصله ک مجبور نبودم غذا هم فک کنم نمیخوردم

پادکست بزار چشمات رو ببند 

منم کتابام رو اوردم بخونم اما لاش رو باز نکزدم فک کنم ب ترم اول هم رسیدیم

برای کنکور میخونی؟