2821
2789
آخه دخترا چرا اینکار میکنن با یک‌ پسری که عاشقش هست😭😭

یعنی پسری؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که دوستش دارم عاشقش هستم میکه من دوست ندارم😭😭💔💔 میکه دلم پیش کسی دیکه هست😭😭💔💔 دلم او ...

ولش کن عزیزم منم این رنجو کشیدم بعد از ده سال افتاد دنبالم اما دیگ فایده نداشت🙂💔

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
آخه دخترا چرا اینکار میکنن با یک‌ پسری که عاشقش هست😭😭

الان شماپسری هستی که دختره ردت کرده یادختری هستی که پسره ردت کرده🤔🤔🤔😶😶😟😟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
آره

آجر پاره 

جم کن خودتو مررررد 

پس فردا باید مسئولییت یه خانواده رو گردن بگیری نشستی وسط اینهمه زن داری عرررر میزنی که چییییی؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792