2777
2789
عنوان

تولد جاریا

180 بازدید | 13 پست

دوستان نظر بدید... ۴ تا چاری دارم که هر ۳ تاشون یه دختر دارن یکیشونم یه پسر.... تولد ۲ تاشون ۲ ماهه که گذشته تولد دوتاشون یه هفته دیگس با یه روز فاصله من چون خونم شهرستان نتونستم برم با دو تا از جاریام خیلی صمیمیم با دوتاشون نه صمیمی نه بد.... الان موندم اگه برا اون‌یکی کادو بگیرم این‌یکی ناراحت میشن نگیرم آخه بد میشه باهم صمیمی هستیم.... نمیدونم چیکار کنم یه فکریم دارم که برا همشون یه کیک بگیرم یه خورده هم فینگرفود درست کنم سوپرایزشون کنم یا نه اصلا هیچکاری نکنم یا فقط برا اون دوتا پول بزنم به کارتشون.... نظر بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب حالت داره ولی بنظرم چهار تایی یکی کن یه کیک بگیر و بقول خودت یکم خوراکی درست کن چون اگر پولم بزنی بگوش اونا میرسه 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
اگرم کادو میدی باید ب چهارتاشون بدیا 

آخه چهارتاشون دوتاشون واقعا برا من هیچکاری نکردن حتی مریض شدنی یه زنگم نمیزنن نه تو خوشا نه ناراحتی‌ها اما اون‌یکیا تو خوشی و ناراحتی همیشه پیشمن نمیدونم که چیکار کنم

آخه چهارتاشون دوتاشون واقعا برا من هیچکاری نکردن حتی مریض شدنی یه زنگم نمیزنن نه تو خوشا نه ناراحتی‌ ...

برای اونا جفت شون یه پنجاهی بذار لای پاکت بده برای جاریات ک دوست تن یا پول بیشتر بذار یا یچیز قشنگ بگیر 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂