2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه بیاید خیلی مهمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررسی خیلی استرس دارم😰

دستتو بذار تو دست خدا

خیالت راحت باشه 

بگو خدایا میسپارم دست خودت همه چیو

حَسبُناالله و نِعمَ الوکیل نِعمَ المَولا و نِعمَ النَصیر رو زیاد بگو 

خدا رو وکیل خودت قرار میدی

دوستتون دارم 💕

خیلی دلشوره دارم😰

عزیزم میگم تقصیر خودته میگی نه همون دفعه اول که میگفت طلاق شناسنامتو میزدی تو چشش میگفتی مرد نیستی مهریمو ندی فردا طلاقم ندی بچه هاتم مبارک خودت کار به اینجا نمیکشید تو میگی نمیتونم که اون اینکارارو میکنه دیگه

دستتو بذار تو دست خدا خیالت راحت باشه  بگو خدایا میسپارم دست خودت همه چیو حسبناالله و نعم ال ...

چشم عزیزم 

واسم دعا کن

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
عزیزم میگم تقصیر خودته میگی نه همون دفعه اول که میگفت طلاق شناسنامتو میزدی تو چشش میگفتی مرد نیستی م ...

آخه میدونی خیلی کله خرابو یه دنده اس اگه بگه یه کاری رو میکنم حتی اگه بهضررشم باشه سر لجبازی میکنه

آخه میدونی خیلی کله خرابو یه دنده اس اگه بگه یه کاری رو میکنم حتی اگه بهضررشم باشه سر لجبازی میکنه

هیچکی از سر لجبازی زنشو طلاق نمیده به نظرم دیگه زندگی با همچین ادمی ارزش نداره بخوای زندگی هم بکنی یه کاری کن خودشو جمع و جور کنه نه اینکه انقد مظلوم باشی طرف بگه من اینو بکشم هم پیشم میمونه

هیچکی از سر لجبازی زنشو طلاق نمیده به نظرم دیگه زندگی با همچین ادمی ارزش نداره بخوای زندگی هم بکنی ی ...

هععی خواهر 

یه سری جریانای دیگه هم هست که فعلا نمیخوام جدا شم ولی شاید بعدا خودم داد خواست طلاق بدم ولی الان نه 

دعام کن