2777
2789
عنوان

فیبروز یا سایه

140 بازدید | 18 پست

سلام خوشگلا. بنظرتون فیبروز خوب یا سایه. راضید از این کار؟ پشیمون نشدید بعدا

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

فیبروز

خودت رو آماده کن برای روزایی که جز خودت،کسی رو نخواهی داشت.اونقدر قوی باش که اگه بی هوا زیر پات رو خالی کردن،زمین نخوری. به امید هیچکس نباش.اینجا کسی هواسش به تو نیست.خودت هوای خودت رو داشته باش.جایی که آدما واسه منفعتشون هرکاری میکنن،همین که زمینت نزنن برنده ای!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من میخام برم فیبروز اما یکی گفت دفعات بعدی که بری از رو قبلی خط ها رو نمی‌کشن شلخته میشه راسته؟

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
بچه ها من میخام برم فیبروز اما یکی گفت دفعات بعدی که بری از رو قبلی خط ها رو نمی‌کشن شلخته میشه راست ...

اره اخر سر هم میگه سایه کن مرتب باش.منم شنیدم 

اره اخر سر هم میگه سایه کن مرتب باش.منم شنیدم 

اوف پس چی کار کنم

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

من فیبروز انجام دادم بهمن پارسال داره میریزه دیگه !!هر چند ماه باید هی بری شارژش کنی دوامش پایینه دیگه

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین..............التماس دعا😔😔😔😔
من فیبروز انجام دادم بهمن پارسال داره میریزه دیگه !!هر چند ماه باید هی بری شارژش کنی دوامش پایینه دی ...

مال شما هم شلخته دیده میشه بعد چند بار؟

من هم سایه زدم هم فیبروز.سایه طبیعی‌تره.سه روز خیلی توو چشمه ولی بعد عالی می‌شه.فیبروز باید خیلی حرف ...

منم دو دلم واقعا. نمیدونم چیکار کنم هرکی ی چیز میگه موندم بین دوراهی. سایه چ رنگی گفتید بزنه ؟

منم دو دلم واقعا. نمیدونم چیکار کنم هرکی ی چیز میگه موندم بین دوراهی. سایه چ رنگی گفتید بزنه ؟

من چهاربار زدم.همه‌اش هم قهوه‌ای تیره می‌زنم.اولش حتی خود ارایشگر هم می‌گه بد می‌شه‌ها،ولی من مطمعنم که بعدش عالی می‌شه

خدایا من به بخشندگی‌ات ایمان دارم