2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش با درامد کم شروع کن..کارتم سعی کن درجه ۱ باشه.. اول هدیه ببر..یواش یواش دیده می شی.. اما کلا ...

قدرت خرید که پایین اومده، ولی اگه بازار هدفشو درست پیدا کنه خیلی هم خوب پول میدن

تو اینستا ندیدیپیح های نقاشی و لوازم زینتی و کلا کارهایی که ضرورتی واسه خریدشون نیست ولی فروش حسابی دارن

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

چهره دوستات یا فامیلاتو بکش بهشون بگو پست و استوری کنن و اسمتو تگ کنن، توام به عنوان نمونه کار بذار تو پیجت 

هر از گاهی تو پیجت پستای اموزشی بذار، از چهره های معروف نقاشی بکش 

هر روز فعالیت کن 

چند ماه یا شاید حتی سال اول نتیجه نگیری ولی بعد یه مدت میفتی رو روال و فالوورات میره بالا و سفارشم میگیری 

فقط خیلی باید نمونه کار داشته باشی، مثلا ده بیستا پست بدرد نمیخوره

منم لباس میفروشم تازه شروع کردم

اینجا تاپیک زدم ینفرم نیومد حتی ی کلمه بگه! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /