azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 عنوان پخت قلم 65 بازدید | 7 پست سلام کدبانوهای قشنگمیگم شما ک قلم میپزین اون استخونای خیلی ریز داخل آب قلمو چجوری جدا میکنینمن از صافی ریز رد میکنم گوشتا و مغز قلم هم می مونن توی صافی فقط آب رد میشه..ب نظدم خوشمزگیش ب همون مغز قلمه ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-) 1401/08/21 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25804 همون اب قلم کافی «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13180 استخون ریز نداره اگرم داشته باشه توصافی باقاشق چنگال جداش کن.اگر بچه کوچیکم نداری خب همون وقت خوردن جداش کنید . کلا خاصیتش ب مغزشه یا رب نظر توبر نگردد
فرشته508 عضویت: 1390/07/12 تعداد پست: 25858 میریزم توی سینی وپاک میکنم تا جای ممکن البته بعد از صافی ریز آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 استخون ریز نداره اگرم داشته باشه توصافی باقاشق چنگال جداش کن.اگر بچه کوچیکم نداری خب همون وقت خوردن ... من میدم قصاب میشکنه واسه همون کلی استخون ریز و هم داره...اتفاقا الان ب خاطر نوزاد میخوام بگیرم ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 میریزم توی سینی وپاک میکنم تا جای ممکن البته بعد از صافی ریز عزیزم خیلی سخته ککامل تمیز میشه؟ ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
sara7731 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 80 عزیزم قلم از قصابی هایی بگیرین که دستگاه دارن واسه برش قلم اینطوری دیگه استخوان ریز نداره به هر اندازه ای هم که بخواین برش میدن
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 عزیزم قلم از قصابی هایی بگیرین که دستگاه دارن واسه برش قلم اینطوری دیگه استخوان ریز نداره به هر اندا ... ممنونم خیلی خوب بود👌❤ ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)