2777
2789
عنوان

جوشای صورتم://

626 بازدید | 9 پست

خانما لطفا یکی بیاد بهم دلداری بده☹️15سالمه،از جوشای صورتم کلافه شدم تا چن تاشون خوب میشن باز ی جای دیگه جوش میزنم اعتماد ب نفسمو گرفته میرم بیرون یا مدرسه خجالت میکشم همونجوری با جوشای صورتم برم اصنم آرایش نمیکنم زیادم چربی اینا نمیخورم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشن😞💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم باید بری دکتر آزمایش بدی ببینی علت چیه

علت می‌تونه کبدچزب باشه یا هورمونی یا چیزای دیگه

علت که معلوم شد داروشو میده خوب میشی ان شالله

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

جوش جوونیه

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

سلام عزیزمم من خودم  الان 17 سالمه تو سن تو یه عالمه جوش داشت صورتم ..ماسک درست کردم میزدم خوب نمیشد انواع صابونا بازم نتیجه نداشت 😑🤧

تا اینکه در مورد یه سری فایلای صوتی شمیدم اولش باورم نمیشد میگفتم شاید خطر داشته باشه اسمشون سابلیمیناله ولی دلمو زدم به دریا د و سال پیش شروع کردم گوش دادن در مورد پوست خودم باور نمیکردم😂 ولی پوستم کم کم صاف شد جوشارفتن الانم جوری شده که وقتی جوش تک و توک میزنم ردشونم میره 

ولی برا من شاید یک سال بیشتر طول کشید تا اینجوری شد و الان روی صورتم دو سه تا جوشه که میاد و میره و گاهیم اصلا جوش نمیزنم خداروشکر

بهشون میگن جوشهای دوران بلوغ که بخاطر هورمونها اینطوری میشه.

کارهایی که مهمه انجام بدید:

صورتتون رو تمیز نگهدارید. صابون گلیسرینه که بعد از تمیزی چربی پوست رو نگه میداری مناسبه.

دست به جوشها نزنید.

دنبال پماد و این چیزا نرید بحال خودشون بذارید آروم آروم اگر استرس نداشته باشید میرن.

مهمه که صورتتون تمیز نگه داشته بشه و 

دست به جوشها نزنید!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
داخل پیجای اینستا انجام دادی یا حضوری؟ 

من از کانالای تلگرامی و گوگل دانلود کردم اونم رایگان سابلیمینالو ولی دوسال پیش بود،بعدا اون سابه رو گمش کردم😑😬 به شدت ساب خوبی بود  همون روی صورتم تاثیر گذاشت