2777
2789
عنوان

كادو و زايمان

168 بازدید | 6 پست

خانما الان كه طلا گرون شده ،شوهراتون وقتى زايمان كرديد بهتون كادو چى دادن؟من اصلا دلم نمياد برام طلا بخره چون داريم برا خونه خريدن ذخيره ميكنيم

و اينكه خانواده همسرتون بهتون چى دادن؟يكى از خواهرشوهرامم ميخواد زايمان كنه نميدونم بايد چقدر بهش كادو بدم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۱روز پیش زایمان کردم شوهرم یه النگو بهم داد که البته چهار ماه قبلش خریده بود وقتی یکم طلا پایین تر بود

مادرشوهرمم یه النگو داد به دخترم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

دستمون خالی بود شوهرم ی گل بزرگ آورد و جلو پای من چ بچه ی گوسفند قربونی کرد ..خواهر شوهرم ۲۰۰ تومن ببراش برده بودم بعد از دو سال ۲۰۰ تومن آورد فقط هم یک بار اومد پیشم اونم گفت شوهرم رفت دنبالش درصپرتی که من رفتم سه روز پیشش موندم از خودش و بچه نگهداری کردم کاراش کردم مادر شوهرم هم فقط ی بار اومد ۲۰۰ تومن

شوهرم هیچ کادویی نداد.ولی عین یه خواهر مادر مراقبتم کرد شب  بیمارستان پیشم موند.تو خونه همه کارامو میکرد خلاصه خدا حفظش کنه همه چی کادو نیست

مادرشوهرم نیم سکه داد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40