کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
فرزند وسطیمه. اولی پسره. دومی دختر. سومی پسر. سر اسم دخترم به تفاهم نمیرسیدیم.پسرم اسمش فرهاد بود. سر دخترم من میگفتم فرنیا. شوهرم میگفت پریناز.من میگفتم پری عامیانست و خلاصش میکنن میگن پری،شوهرمم میگفت فرنیا شبیه فامیلیه و مشترکه برای پسر هم میزارن که البته بعدها فهمیدم درست میگفت. سر فرناز به توافق رسیدیم. گفتم هم معنیش خوبه و هم سته با فرهاد. بعدا پشیمون شدم و خیلی داستان داشتم با خودم. میگفتم کاش میذاشتم همون پریناز رو میذاشتی چون موقع صدا کردن اسمشونو قاطی میکنم. سومی اومد و شوهرم یکی از اسمای مورد علاقه منو که آرش بود زو میگفت بزاریم. منم عاشق اسم آرش و میگفتم آخه با اینکه خیلی شیکه ولی یه کم فرق داره با اون دوتا، اصلا کوتاه نیومد و گفت نه الا بلا آرش.اسم فرهاد هم اسم برادر شهیدشه، تا مدتی هم سر اولی ازش ناراحت بودم که چرا اسم تکراری خانوادتونو گذاشتی و.. الان با اسم فرهاد کنار اومدم چون معتقدم یکی از زیباترین اسم های پسره. با اسم پسرام الان مشکل ندارم ولی اسم دخترمو خیلی عذاب میکشم. همش میگم کاش یکی از گزینه های شوهرمو قبول میکردم. شوهرمم آدمیه که اصلا کوتاه نمی یاد قبول نمیکنه اسم عوض کنیم، از اینکار بدش می یاد. منم میگم هموم پریناز صداش کنم خونه، تو شناسنامه فرناز باشه بعد که بزرگ شد خودش انتخاب کنه اسمش چی باشه. ولی شوهرم زبونم لال یه روز نباشه من اولین کاری که کنم اسم دخترمو عوض میکنم. اسم فرناز اسم بدی نیست،نسبت به خیلی اسمای دیگه بهتره ولی نسبت به اسم پسرام که اسطوره ای و باابهت هست سطح پایین تره. دلم میخواست اسمش خاص تر میبود. شوهرم سر اسم دخترم دستمو باز گذاشت کاشت نمیذاشت زورگویی میکرد سر اونم اسم مورد علاقه خودشو میذاشت.ـچی بگم والا.. گاهی پریناز صداش میکنم ولی میگم وای چقدر طولانیه. یکی از دوستان میگفت نازی صداش کن منم گاهی میگم نازی ولی نازی دیگه خیلی سبک و معنی پایینه. ببخشید زیاد شد حرفام. دوس دارم نظرات شما رم بدونم. ممنون