2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

246 بازدید | 15 پست

واقعا چرا موضوع تاپیک هامونه این جور چیزاس کمک می کنین یا نظر میدین

ی کمک خواستما راجب حافظه گوشیم هیشکی هیچی نگفت 

حافظه گوشیم پر شده 

عکس و فیلم زیاد دارم 

لپ تابمم پره 

عکسا و فیلم هارو خالی کنم تو فلش چیزی نمیشه؟ 

چند گیگ باشه؟

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
میشه .دگ هر چی بالاتر بگیری بهتره . ی رابطم میخاد برا گوشی 

یکی دو سال دیگ فلشه از کار نیفته؟

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه چیزیش نمیشه بستگی داره حجم اطلاعاتت چقدره به همون اندازه فلش بخر بعد فلش هرجایی وصل نکن که ویروسی ...

حله مرسی بابت کمکت

فلش به تنهایی قابل اعتماد نیست یهو بیخود خراب میشه بلند مدت.اگر در کنارش رو دی وی دی هم باشه دوتاش خیال راحت تره.اگر پول داری یه هارد اکستر نال بخری از همش بهتره. خب بستگی به حجم عکس فیلمت داره ۶۴.گیگ ۳۲ گیگ 

اگ ویروس بگیره ممکنه چیزی بالا نیاره دگ .

کلا جایی وصل نکنم ویروسی نمیشه ک

فلش به تنهایی قابل اعتماد نیست یهو بیخود خراب میشه بلند مدت.اگر در کنارش رو دی وی دی هم باشه دوتاش خ ...

آره فلش رو این جوری شدنش رو شنیده بودم که بلند مدت خراب میشه 

هارد گرون نیس؟

چرا چیزی بشه خوب با تبدیل فلش رو بزن به گوشی راحت کپی یا انتقال بده و فرش رو هم‌جا مطمئن بزار گم نشه ...

آخه شنیدم فلش تو بلند مدت خراب میشه