2777
2789
عنوان

دلم شکسته

354 بازدید | 8 پست

۶سال طلاق گرفتم با هر کی آشنا شدم بعد چند ماه یا یک سال کلی بهم توهین کرد و انواع فحش ها . دلم خیلی گرفته وفادار بودم ولی آخر سر جوابم تجربه زیاده فلانی های پیری پشت سرت حرفه .دیگه نمیدونم چی کنم ازین حرفا و توهینا بعضی  دخترا چندتا چنتا دوست پسر دارن ولی من باید برم بمیرم . خدایا دلم شکسته نجاتم بده

عزیزم یه مدت کلا نرو تو رابطه ،سعی کن فقط به خدا نزدیک بشی ، این وقتی ک برای مرد ها میزاری رو سعی کن برای خدا بزاری تا جوابت رو بده ، موفق باشی❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه هر کسی طلاق بگیره گناه کبیره کرده...اگه به حرف مردم گوش میدین بهتره اصلا زندگی نکنین...حرف هیچ کسی براتون مهم نباشه برا خودتون تصمیم بگیرین و زندگی کنین..گوشاتونم یکی در باشه یکی دروازه ..حرف هیچ کسی براتون مهم نباشه...هیچ کس

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢

ناراحت نباش سعی کن خودتو قوی کنی 

و هیچوقت به نفر مقالات گذشتتو تعریف نکن منم مطلقه هستم اما کلامی از داستان طلاقم تعریف نکردم خانومی اشتباه نکن ب خودت برس و قصدت رو بزار برای ازدواج ن دوستی

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش

سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش

یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری

راضی به همین چند قلم مال خودت باش

دنبال کسی باش که دنبال تو باشد

اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش

پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت

منت نکش از غیر و پر و بال خودت باش

صد سال اگر زنده بمانی گذرانی

پس عاشق هر لحظه و هر سال خودت باش

وقتی وارد شروع رابطه میشم همه خوبو عالی خودشونو نشون میدن من خودمم از همون اول شرایطم میگم میگن باشه اوکی  شرایطم دروغ نگن وفاداری کارو اینا حتی هزار تومن نخواستم آنقدر ابله بودم خرجم کردم . ولی دلم شکست زده منو سیلی کتک.حالا خوب ازدواج نکردم چون فهمیدم معتاده. ۲ سال وارد رابطه نشدم دوستی نداشتم تنها میرفتم میومدم سر کارمم میرن اما تهش چی شد . من شدم آدم بده. بعد دو سال اونم به خاطر رفتارو شکای بابام و طبق نظر روانشناس مستقل شدم .