2777
2789
عنوان

باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست

اگه تاریخ ورود نزده میتونی ادعا داشته باشی 

که خودت میگی زده از وفتی که اومد 

برو بگو من یه عمل اورژانسی واسم پیش اومد نتونستم بیام الانم دکترم گفته تا حداقل یک سال ورزش سنگین نکن 

فیش واریز هم ببر بگو میخواستم اگه میشه ثبت‌نام رو کنسل کنم 

بحث با احمق ممنوع 🤚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تاریخ ورود نزده میتونی ادعا داشته باشی  که خودت میگی زده از وفتی که اومد  برو بگو من ...

نه کنسلیو زده بود اصلا نداریم بزرگ نوشته بود

من فقط همون اولش رفتم شرایطمو توضیح دادم که فعلا نمیتونم بیام نوشت از وقتی اومد حساب میشه ولی الان نزدیکه۵ماهه گذشته اول تیر ثبت نام کردم😅

نه کنسلیو زده بود اصلا نداریم بزرگ نوشته بود من فقط همون اولش رفتم شرایطمو توضیح دادم که فعلا نمیتو ...

حالا یه تیر تو تاریکی بزن

زنگ بزن بگو من ثبت نام کردم ولی نیومدم شرایطمو گفتم که ممکنه دیر بشه خودتونم قبول کردین 

الان اگه می‌شه که بیام 

بحث با احمق ممنوع 🤚

https://eitaa.com/joinchat/120914121C860e

42f84a

w𝑀💌w𝑀:
سلام دوستان تازه وارد خوش اومدید
🌹💐🌹💐🌹💐

شروع دوره😍😍  22آبان ماه
سم زدایی و لاغری ما  ✅✅

شامل :

1- برنامه غذایی روزانه ما 0⃣3️⃣روز ه 👌

دوره شامل :

0⃣3️⃣روز رژیم +
5️⃣روز استراحت است

هزینه ی یک دوره 0⃣3⃣روزه فقط 0⃣5️⃣ هزارتومن 🌷

بدون دارو
❌❌

دمنوش تبلیغاتی❌

همراه با ورزش ✔️

برنامه برای همه یکسان است به جزروزهای شوک وپاکسازی✅
ولی نتیجه گیری ها متفاوت

اینجا لاغری با سالمخوریه

بدون دارو ❌❌

دمنوش تبلیغاتی ❌

کار ما به این صورت .0⃣3⃣
روزبرنامه غذای ی سه وعده اصلی ومیان وعده ها همراه باتمامی نکات وجزئیات ، ارائه میشود وبعد از اتمام دوره0⃣3️⃣روزه 5️⃣روز استراحت دارید و بدون برنامه هست  .

بااین برنامه افراد مختلف بین 6️⃣تا 8️⃣کیلوگرم کاهش وزن داشتند و وزن کم کردن هرشخص بادیگری فرق میکند . ضمن اینکه کاهش سایز بسیار زیادی نیز به همراه خواهد داشت واین یک مزیت فوق العادست .  
👌👌👌👌

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
کاهش وزن به سن،جنسیت،تراکم استخوان،نسبت چربی به عضله،مشکلات هورمونی،مشکلات عصبی،طرز غذاخوردن قبل ازرژیم وانواع رژیمهای نادرست گذشته بستگی دارد

✅  برای شروع برنامه وحضور در گروه لازم است  که ثبت نام کنید ✅
هزینه ی یک دوره 0⃣3⃣روزه

فقط 0⃣5⃣ هزار تومان🌷

شیوه کار به این صورت است که هرشب برنامه غذایی دوروزبعد گذاشته خواهد شد

📣📣📣📣📣📣📣
ضمنا شرط سنی برای دریافت واجرای این رژیم نداریم اما ترجیحا افراد بالای12سال  و زیر60سال  مجاز هستند بازهم به توانایی بدنی هرکس مربوط میشود
📣📣📣📣📣

شاد،سلامت و خوش اندام باشید🙏🙏🙏🙏
دوستان عزیزی که تمایل دارند در این دوره رژیم شرکت کنند فقط تا فردا فرصت دارند ثبت نام کنند 🌸 🙏
22 آبان ماه شروع دوره ی جدیدهست.20 آبان ماه ثبت نامی هارو میبرم گروه.
ثبت نامتون روبرای روزهای آخر نذارید 🌷
ایتا پیام بدید ‌درخدمتم 🌷🌷https://eitaa.com/joinchat/120914121C860e42f84a

22 آبان ماه شروع عالی داریم          جانمونید بااراده ها 💪💪💪💪

دوستان عزیز که تمایل دارید در این دوره رژیم شرکت کنند فقط تا فردا فرصت دارند ثبت نام کنید