2777
2789
عنوان

لاک قرمز 💅🏻

270 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

من الان ۴-۵ سالی میشه که ناخن میزارم. هیچ وقتم مشکلی با حرفایی که درمورد وضو و غسل و اینا میگن نداشتم. ولی کنجکاو شدم بدونم واقعا داستانش چیه؟ وضو و غسل با وجود ناخن چه تکلیفی داره؟ شاید یکی اهل نماز و اینا باشه ولی‌ خب ناخن گذاشتنم دوست داشته باشه. مثلا خود من دیگه عادت کردم و بدون ناخن نمیتونم کار کنم. از طرفی هم خیلی به زیباییش علاقه دارم. اینجور افراد چیکار باید کنن؟

هرچیزی که مانع رسیدن آب به بدن بشه وضو و غسل رو باطل میکنه ، لاک و ناخن مژه و...

وضو جبیره ای هم در صورتی که آب واسه بدن مضرر باشه  جایزه  

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچیزی که مانع رسیدن آب به بدن بشه وضو و غسل رو باطل میکنه ، لاک و ناخن مژه و... وضو جبیره ای هم در ...

این احکامو کی گفته واقعا؟ توی قرآنم که فکر نمیکنم در موردش صحبت شده باشه

این احکامو کی گفته واقعا؟ توی قرآنم که فکر نمیکنم در موردش صحبت شده باشه

نمیدونم توی قران هست یا نه  ولی این احکام تو دین اسلام اومده و از هر مرجع تقلیدی سوال کنی همینو میگه ، تو اداب وضو و غسل هم هست 

واسه ناخن پا هم میگن اگه یکی انگشت پا هم خیس بشه کافیه و مشکلی نیست بقیش لاک داشته باشه و این البته بین مراجع تقلید مختلفه 

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
با ناخناى كاشتت نماز بخون هرجور كه خودت با خداى خودت راحتى🌹

در ایه 6 سوره مائده احکام وضو هست!!دین سلیقه ای نیست عزیزممم !!در قران به تک تک احکام نیامده خب اینجا اهل بیت برای همین هستن ک احکام رو اموزش بدن و قران رو تفسیر کنن

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین..............التماس دعا😔😔😔😔