2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست
کار خوبی میکنی رند و بیخودن این مدل پسرا

تازه میدونی چقدر پیشم ادعای پولدار بودن میکرد میگف فلان ماشین دارم خونع مجردی داره چمیدونم گوشی آیفون دارم...

بعد این آدم ک انقدر ادعای دارایی داره چجوری تونسته از یه دختر پول بخاد؟

اصلا مجازی همینه همه خیلی راحت میتونن دروغ بگن سر طرف شیره بمالن والا این اگه پولدار بود ب من رو نمینداخت از من پول غذاشو بخاد...

دیشب فهمیدم بیخودی جلوم پز میداد

والا خدا خیرت بده کمکش کردی این دختر خاله من دیر به من گفت گفت هرچی با این آقا میرفته رستوران دختر خ ...

چقدر دختر خالت سادس بهش بگو این پسرا همشون گرگ صفتن ب هیچ وجه دلسوزیه الکی نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم قسم میخورم پسره زن داره و میخواد وام چند میلیاردی بگیره و از مینا چک ضمانت بگیره .. و گفتم صبر کن ببین... بعد ی مدت پسره به مینا گفت میخوام وام بگیرم و نیاز به پول دارم برا کارخونه بعدش وضعم خیلی بهتر میشه سر بلند میام خواستگاریت یجوری مامان بابام رو هم راضی میکنم که تو تمام‌مراسما باشن.. مینا هم خوشحاااال .. گفتم مینا خدا بخواد که قرار نیست تو ضامنش بشی ؟ گفت اتفاقا بهم گفته چک ضماگت بده ولی دست چکمو مامانم برداشته... خلاصش کنم بعد ی مدت همه چی لو رفت....خواهرش زنش بوده از اول هم با نقشه اومد جلو که وام بگیره یا پول و طلا و فرار کنه .. که خدا رسواش کرد.. 

گفتم قسم میخورم پسره زن داره و میخواد وام چند میلیاردی بگیره و از مینا چک ضمانت بگیره .. و گفتم صبر ...

واقعا خدا دختر خالتو دوست داشته خدا رو شکر دستش رو شده کثافت 

واقعا خدا دختر خالتو دوست داشته خدا رو شکر دستش رو شده کثافت 

اره والله خدا رحمش کرد ولی کثافت خیلی با روح و روانش بازی کرد مینا دختری نبود که راحت عاشق بشه یا گول بخوره.. تحصیلات بالا وضعیت مالی و شغلی خوب...نمیدونم پسره چقدر زبون باز بوده.. حتی یبار گفتم با اطلاع شوهرم قرار بزار ببینیمش بریم بیرون.. پسره گفته بود من درونگرام .. دلم میخواد فقط با تو تنها برم بیرون

همینو بگو بعضیا چ راحت ب یه پسر غریبه پول میدن دیشبم یه پسره ازم پول خواست همش یه هفتس میشناسمش راج ...

کلا دیگه باهاش حرف نزن وقتت رو حروم نکن چون حرف بزنی بعد میگه میخواستم امتحانت کنم حرف مفت میزنه