2777
2789
عنوان

پای دخترم سوخته☹️☹️😢😢

1680 بازدید | 73 پست

ببخشید خانما ترخدا کمکم کنید دخترم دوروزه اسهاله باید برم بشورمش یکی دوبار تنبلی کردم و با دستمال مرطوب تمیزش کردم و پاهاش خیلییییی سوخته در حد تاول و اینکه میخام بهش دست بزنم جیغ میزنه بچم بعد اینکه از دیشب چند بار کرم اشتباهی به پاش زدم مال خشکی صورتش بود یادم رفته بود میگین بده برای دختر ببرمش دکتر چیکار کنم؟؟؟😢

ار برو حتما پماد بگیر براش 

بچه داغون میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  گناه داره 

با یادم میره و تنبلیم اومد  بچه رو داغون نکن 

ببر دکتر یه پماد بده 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الهی 

حتما ببر دکتر 

طفلی داغون شد ک

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

پسر من اینطوری شد فقط با وازلین بدون بو جیغ نمی‌زد حتی نمادی که دکتر داد میزدم جیغ میزد تا پاکش نمی‌کردم ساکت نمیشد دستمال مرطوب هم اصن استفاده نکن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ار برو حتما پماد بگیر براش  بچه داغون میش

پماد داره الان براش زدم ولی چند بار براش پماد اشتباهی زدم واسه ی خشکیه لپاش بود میگین برای دختر بده ببرمش دکتر؟؟؟ خیلی نگرانم😢

تنها راهش صابون فیروز بشور پماد کالاندولا (دینه) بزن 

یعنی اگه امشب داشتی و انجام میدادی تا صب 80درصد سوختگیش خوب میشد

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی...