2777
2789
عنوان

شوهرم

210 بازدید | 12 پست

گاهی خیلی خوبه گاهی خیلی بده گاهی متوسط..... چرا انقد شوهرا ما رو اذیت میکنن.....اخه چرا انقد باید زور و توهین بشنویم.........

خونه بابا زور خونه شوهر زور.......خستم

یه چن سالی طول میکشه بعضی وقتا که به آرامش نسبی برسن زن و شوهر .میفهمم چی میگی ها

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا تازه زورشونم میادپول به آدم بدن  من الان چندماهه هرچقدربه شوهرم میگم پول توکارتم بریزنمیریزه مثه این گداهاشدم دربرابرش

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
من که فردا میرم خونه بابام

عزیزم اگه قراره برای همیشه بری برو وگرنه حریم خونتو نشکن اگه باشوهرت خوب بشی دیگه خانواده دلشون صاف نمیشه

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
عزیزم اگه قراره برای همیشه بری برو وگرنه حریم خونتو نشکن اگه باشوهرت خوب بشی دیگه خانواده دلشون صاف ...

نمیخوام اصلا بهشون بگم یه مدت می مونم شوهرم روانم و ریخته بهم 

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
نمیخوام اصلا بهشون بگم یه مدت می مونم شوهرم روانم و ریخته بهم 

آره نگو انشالله حل بشه🤍

منم نمیریزه  تصمیم گرفتم برم سرکار اونم نمیزاره

من یکمدت بافتنی میکردم میفروختم ولی اونم همچین پول خوبی نداره بابچه هم سرکارنمیتونم برم بهش میگم حداقل یارانموبده اونکه مال خودمه اعصابموبهم ریخته هیچ کدوم ازکاراتشم نمیتونم بردارم یواشکی پول خرج کنم براش پیامک میره 

من یکمدت بافتنی میکردم میفروختم ولی اونم همچین پول خوبی نداره بابچه هم سرکارنمیتونم برم بهش میگم حدا ...

من کارت یارانه برداشتم

کارمم انلاین شاپ بود ک الن پولی در نمیارم

میخام برم ناخن یاد بگیرم سه روز جنگ عصاب داریم ک اینکار خوب نیست

بعد پول ی لباس ی لوازم ارایشم ب من نمیده 

😔

آره نگو انشالله حل بشه🤍

دلم میخواد از دستش بمیرم که نشده یک بار مثل انسان رفتار کنه🥺یک بار پای درد و دلم بشینه یا بخواد حالم و خوب کنه 

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
من کارت یارانه برداشتم کارمم انلاین شاپ بود ک الن پولی در نمیارم میخام برم ناخن یاد بگیرم سه روز ج ...

من همون کارتونمیده چندماهه پول توکارتم نریخته بدمم میادکارت ازش بگیرم 

دلم میخواد از دستش بمیرم که نشده یک بار مثل انسان رفتار کنه🥺یک بار پای درد و دلم بشینه یا بخواد حال ...

عزیزم🤍🤍 خیلی از ماها این دورانو گذروندیم .. توجه نکن فقط خودتو دوس داشته باش مگه خدا نداری❤️