2777
2789
عنوان

ورم بینی

310 بازدید | 12 پست

بچها دوماه بینیمو عمل کردم فقط ی تغییرات ریز کرده ولی 

نوک بینیم خیلییییی بزرگهههه پشت نوک بینیم بزرگههههه استخونش مثل قوز خیلی خفیف شده 

اصلا بینیم خط نیفتاده از بالا تا پایین یه دست و بزرگه اصلا قشنگ نیست 

کیا مثل من بودن ک بعدش خوب شد همش گریه میکنم 

منم دو ماه عمل کردم همینه صبر کن بابا زوده حالا.عکسش کو

عزیزم نمیتونم عکس اپلود کنم نتم خیلی ضعیفه 

اخه میگن دو ماهه 60 70% ورمش میره  الان این بشه نهایت یه ذره بهتر میشهههه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارهههه واااای نکنه موندگار بشه 😭😭😭😭😭😭از این میترسم همینجوری بمونه 

نترس زیر یکسال اصلااا قضاوتش نکن باور کن اون هنوز ورم داره برای بعضیا که میبینی زودتر میخوابه بخاطر جنس پوستشونه برا بعضیا زودتره برا بعضیا دیرتر

مثل سگ پشیمونم 😭😭😭فرمش ب درک خیلی بی ریخت و بزرگهههه

درکت میکنم من ک کلا هربار میرفتم جلو آینه غم عالم میریخت تو دلم  ، درست میشه نگران نباش ، هنوز زوده ، نیمرخم خوبه دوسش دارم ولی تمام رخم هنوز فرمی نداره تا یکسال زمان میبره فرم بگیره

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
درکت میکنم من ک کلا هربار میرفتم جلو آینه غم عالم میریخت تو دلم  ، درست میشه نگران نباش ، هنوز ...

نیمرخم قوز خفیف داره با این ک بینیم قوز نداش دکتر گفتش میره ولی مگه استخون ورم میکنه

نیمرخم قوز خفیف داره با این ک بینیم قوز نداش دکتر گفتش میره ولی مگه استخون ورم میکنه

روی تیغه بینی منم برامده شده بود ک تو نیمرخ پیدا بود دستم میزدم قلنبه بود اما درست شد بیا تا عکسمو بذارم ببین

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
روی تیغه بینی منم برامده شده بود ک تو نیمرخ پیدا بود دستم میزدم قلنبه بود اما درست شد بیا تا عکسمو ب ...

سلام عزیزم درمورد عمل بینیتون سوال داشتم
منم دوماهه عمل کردم پشت نوک بینیم یه حالت قوز یا برامدگی هست
شما هم این مشکلو داشتیددحل شده
میشه بگید چجوری بود دقیقل