بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرخاله من میخواست با یه دختری ازدواج کنه رفتن پیش دعانویس دعانویس بهشون گفته خیلی ازدواج خوبی میشه و مناسب همن ولی اینا هیچوقت بچه دار نمیشن و الانم چندین ساله ازدواج کردن و بچه دار نمیشن
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
جدی؟ چه عجیب خب چجوری این رو تونسته بوده متوجه شه؟
نمیدونم پسرخالم یه ازدواج ناموفق داشت زن اولش ناراحتی قلبی داشتو نگفته بود طلاق داد و خواست با این ازدواج کنه که رفتن پیش دعانویس
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
بله یه سری پیشگو یی ها کاملا درسته و یه سری کلاهبرداریه.انسان به تنهایی نیرویی نداره ک از عالم غیب بگه فقط پیشگویی ک با جن در ارتباط باشه .اونا همچیز رو بهش میگن و اونم به مراجعه کنندش میگه.