2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 36 پست
وای دلم آتیش گرفت خدا به دوستت صبر بده خدا باعث و بانیشو لعنت کنه 😭😭😭😭

مرسی.انشالله.بچه سالم رو الکی الکی با ی اشتباه از بین بردن

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

بچرو امروز صبح خاک کردن.

جدی اگر شکایت کردن باید کالبد شکافی بشه وگرنه چیزی تو دستشون نیست چون یه نمونه ازش میگیرن میفرستن تهران جوابش بعد شاید یکسال یا بیشتر بیاد کلا روند شکایت ممکن بالای ۴ سال طول بکشه برای قصور پزشکی اینطوری .نهایت دیه میدن و ممکن جریمه بشه پزشک همین .من حال دوستتون درک میکنم این درد تا ابد تح دلش ثانیه به ثانیه نفس کشیدن ببرش سخت میشه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جدی اگر شکایت کردن باید کالبد شکافی بشه وگرنه چیزی تو دستشون نیست چون یه نمونه ازش میگیرن میفرستن ته ...

اره....من صبح رفتم حالشون خوب نبود در جریان نیستم ولی میدونم شکایت کردن و داییاش بیمارستان رو نابود کردن

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

عزیزم سهل انگاری دکترهای بی سواد رو نباید به پای خدا نوشت تو قرآن هم داریم که حضرت ذکریا سالها برای بچه دار شدن از خدا دعا کردوخدا هم  بهشون بچه داد دعا کردن ودرخواست بنده ازخدا اصلا چیز بدی نیست متاسفانه بعضی دکترها با جون مریضها بازی میکنن چون نه سواد دارن نه وجدان 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
اره....من صبح رفتم حالشون خوب نبود در جریان نیستم ولی میدونم شکایت کردن و داییاش بیمارستان رو نابود ...

دیگه  فایده نداره اون شهرم نابود شه ضره ایی از داغ اون مادر کم نمیکنه .اون مادر زمانی آرامش میگیره که بره پیش بچش .من که فقط به این امید روزا سپری میکنم

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه