.سلام دوستای گلم ...میخوام ب خواهرای خوبم اونایی ک بچه دار نمیشن و مثل خودم من هستن ازشون خواهش کنم اگه چند ساله مثل من انتظار میکشین دیگه گریه نکنید اگه خدا بخواد و صلاح بدونه میده
دوستم بعد چهار سال و ب صورت معجزه باردار شد و همه دکترا گفتن تو بچه دار نمیشی چون مشکل خونی داره.ولی ب زور و بدبحتی باردار شد.اما متاسفانه دیشب بچش ک الان چهار ساله شده بود تب میکنه میبرن بیمارستان امپول اشتباهی میزنن و بچه میمیره.از صبح خیلی حالم بده و قول دادم دیگه برا بجه بی تابی نکنم اگر ک خود خدا دوست داشت و صلاح دید بهم بده..دوستم تو سن ۲۴ سالگییر شد و دیگه نمیتونه هم مادر بشه.تو رو خدا برا اروم شدن خودش و شوهرش صلوات بفرستید😭😭😭😭امشب چجوری بدون بچش طاقت میاره
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
منم با صحبتهای شما موافقم توی این چند سال یاد گرفتم چیزی رو از خدا به زور نخوام ولی برخوردهای اطرافیانم نوع حرف زدناشون نوع نگاهاشون حالمو بد می کنه ، خدا بهشون صبر بده انشالله به زودی دامنشون سبز بشه و چشم انتظاریه ما هم به پایان برسه