2777
2789

مثه روز اعلام نتایج واسه من 

هعیییی خدا بزرگه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هر موقع میگم امروز روز خوبیه و منفی بافی نمیکنم میشه بدترین روزم

میدونم چی میگی خنثی شدم نسبت ب همه چی من دیگ 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
منم

بریم بخوابیم ب نظرم ازت نمیپرسم چی شده ک ناراحت ترت نکنم

هعی گفتن برام خوبه اما خوشم نمیاد ناله کنم

اگ میخوای بگو

اگ میخوای بگو

ی مزاحم دارم ک دست از سرم برنمیداره نه میتونم ب خانواده بگم ن میتونم شکایت کنم روانیم کرده خودم کم افسردگی دارم اینم ول کنم نیس همش میاد گریه ناله

منم هرچی میگم دوستت ندارم هی میگه تو اینجور تو اونجور

ی مزاحم دارم ک دست از سرم برنمیداره نه میتونم ب خانواده بگم ن میتونم شکایت کنم روانیم کرده خودم کم ا ...

تحدیدش کن بگو ب سایبری میگم 

و وووو ب خانوادت بگو 

چند سالته

۱۶ نمیتونم بهشون بگم و اینکه نمیخام کار بزرگ شه

سنت حساسه تروووو خدا ب فکر درست باش گوشیتو بنداز دور اضلا خاموش کن چند روز

سنت حساسه تروووو خدا ب فکر درست باش گوشیتو بنداز دور اضلا خاموش کن چند روز

😂😐باور کن سنم کمه ولی اصلا حساس نیستم ک بخام با چرت و پرتای این گول بخورم

قبلا باهاش بودم انقد گریه کرد ک رفتم باهاش دیدم نه اصلا قابل تحمل نیسسسسسسس 

درسمم خیلی میخونم😁