2777
2789
عنوان

نذری زن همسایمون

246 بازدید | 15 پست

بچه ها ما ی زن همسایه ای داریم زیاد نرمال نیست

خودشه و دوتا بچش شوهره هم نیستش نمیدونم کجاست

خلاصه این همین الانم داره. صداش میاد ک بچهاشو گرفته ب باد کتک و فحشهای زشت(بخاطر همین میگم آنرماله)

پسر این خانم که من تاحالا هیچ برخوردی باهاشون نداشتم

چن وقت پیش ی کاسه سوپ دم ظهر برای ما اورد😐خیلی غیر طبیعی منم گفتم نذرتون قبول هیچی نگفت پسره

دو روز بعدش دوباره دم ظهر برامون حلیم اورد که همسرم رفت‌دم در‌و گرفت

من هر دوبارشم ریختم دور و نخوردم

اصلا هم به تیپ و ظاهرش‌نمیخوره که اهل نذری دادن باشه بگم من توجه کردم برای بقیه همسایه ها هم نبرد

بنظرتون دلیل کارش چی میتونه باشه

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا توش ممکنه بوده باشه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
میخواد  باهات رفیق شه بچه هاش رو بندازه گردنت بره بیرون

فکز نمیکنم بچهاش دیگه بزرگن 

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
محبت کردن دلیل نمیخواد  نذری هم نبوده

نه بابا بعید میدونم اهل محبت باشه

ی بار شوهرم داشت با پیچ گوشتی کار میکرد نصف شب بود بچشو فرستاد در خونمون که صدا ندید در صورتیکه خودش همیشه صدای فحشای زشتش بالاس

دعا توش ممکنه بوده باشه

چ دعایی مثلا

از شوهرمم خیلی بزرگتره که بگی برا اون گرفته😂😂

چرا زیاد نرمال نیست چه رفتاری داره؟

نمیدونم اول که شوهره اصلا نیست بعد یهو میبنی ساعت یک نصف شب ماشینش روشن میکنه میره سه صبح میاد به بچهاشم فحشای خیلی زشت میده