2777
2789
عنوان

كمكم ميكنين ؟ 😞

82 بازدید | 5 پست

من در يه ارتباط ٥ ساله هستم ؛ اخيرا احساس ميكنم طرفم خيلي تغيير كرده و اون آدمي كه دوستش داشتم نيست ... منظورم از اخيرا يه ماه اخيره 

دو تا دعواي خيلي بد كرديم سر چيزهاي مسخره 

و متاسفانه براي اولين بار حرمت شكني كرد ، توهين و تحقير و فحاشي ... بعد از دعواي اول كه اومد معذرت خواهي و آشتي بهش گفتم كه بي احترامي و توهين و تحقير رو نميتونم تحمل كنم ، هيچ تضميني نيست كه اگر باز هم اينطور دعوايي داشته باشيم بتونم سكوت كنم و مديريت كنم 

اما براي بار دوم دعوايي سر موضوع چرت تر و به مراتب توهين آميزتري داشت ... سرشار از غرور و خودشيفتگي و له كردن من و منم نتونستم مقاومت كنم و حرف از جدايي زدم ...

باورم نميشه كه كسي كه طاقت ديدن اشكم رو هم نداشت حالا اينطوري بعد از اين همه مدت داره خوردم ميكنه و باعث گريه هام شده و دو روز هست كه اصلا گوشيش رو هم چك نميكنه و جواب پيام هام رو نميده 

چطوري ميتونم خودم رو آروم كنم ؟ هم از طرفي احساس بدي نسبت به خودم دارم بعد از شنيدن تمام اون حرفا و هم از طرف ديگه احساس ميكنم مشكل جدي اي داره كه از من پنهان ميكنه و انقدر عصبي شده و نياز به حمايت داره ، چون هيچ وقت اينطوري نديده بودمش ... تو دعواها ميگفت دليلش خود تويي و ديگه خسته شدم از لوس بازيات در حالي كه خودش دنبال شر و دعوا ميگشت در حدي كه احساس كردم راستي راستي ديگه دوستم نداره و دنبال بهانه براي جدايي ميگرده ... 

راهكاري دارين ؟

حرف از جدایی نباید میزدی حرمت شکنی نکنین محبت کن شاید به حالت اول برگشت تو دیر بفکر افتادی مثل کبریتی که داره میسوزه فقط میتونی فوت کنی خاموش شه ولی به حالت اول برنمیگرده

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف از جدایی نباید میزدی حرمت شکنی نکنین محبت کن شاید به حالت اول برگشت تو دیر بفکر افتادی مثل کبریت ...

درك ميكنم ، من توهيني بهش نكردم ، سيل توهين ها همه از طرف اون بود ... و من در جواب اووووون همه توهين و تحقير شخصيتم فقط بهش گفتم خوب پس چرا داري ادامه ميدي با همچين آدمي كه داري ميگي ؟ 😞 حتي اون لحظه اصلا به فكر جدايي نبودم ، فقط خواستم ترمزش رو بكشم چون ديگه داشت نابودم ميكرد ... فقط ميخواستم اون حرفا تموم شه 

عزیزم بهش نچسب بذار حس کنه درحقت اشتباه کرده اینجوری هی پیام بدی بیشتر ازت فراری میشه

حقيقتش هميشهتو اين ٥ سال همينطوري كه ميگيد بوده و هر چي ميشد هيچ عكس العملي نشون نميدادم و خودش بعدش ميومد قربون صدقه رفتن و معذرت خواهي كردن ... البته هيچ موقع حركت شكني و توهين نميكرد ... 

اما اين بار چيزايي شنيدم كه نتونستم تحمل كنم ديگه 😞 بالاخره منم يه شخصيتي دارم ... بلافاصله هم زد چت هامون رو پاك كرد از تلگرا ... اگه بدونيد كه چه چيزا نگفت ... الانم يادش ميفتم همه بدنم ميلرزه از اون حجم توهين و تحقيري كه شنيدم