2777
2789
چقد دخترا این دورو زمونه رکن و نترس خدایی😐 البته خودمم سنی ندارم ولی اخه در این حد که به پسر بگی ا ...

عاشق نشدی که بفهمی

امیدوارم که هیچ وقت در این شرایط قرار نگیری

._.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۲

خب سن حساسی هستی فک کن بگ نه داغون میشی نگو نمیشم ک چرته 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اخه خیلی غیر مستقیم بود اصلا نفهمید فک کنم

ازش همیشه تعریف کن، یجوری بهش بفهمون که قبولش داری.

بخواد میاد.

خواستی هم رک بهش بگو ازت خوشم میاد ولی منتظر هر عکس العملی باش.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
میشم 🥲

خب صبر کن  یذره تو دیدش باش بیشتر اگر محل نداد خودت بفهم نمیخوادت 

یکی ی بار گفت پسرا کور ک نیستن اگ میخواستن میگفتن هیشکدومشونم انقدری مغرور نیستن ک اینو نگن اون واسه رماناست

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
خب صبر کن  یذره تو دیدش باش بیشتر اگر محل نداد خودت بفهم نمیخوادت  یکی ی بار گفت پسرا کور ...

متوجه شدم عزیزم

تو دیدش بودم یه مدت 

کاری نکرد

پس کنسله دیگه

امیدوارم یادم بره

دیگه اذیت نشم

._.

متوجه شدم عزیزم تو دیدش بودم یه مدت  کاری نکرد پس کنسله دیگه امیدوارم یادم بره دیگه اذیت ن ...

انقدر سریع پا پس نکش بسپر ب خدا هرچی خیره