2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیده بودم متاهل ها نمیتونن موسسه های نازایی تخمک اهدایی نمیدن؟

والا اصفهان میده ولی متاهل هستند بیشتر و اینکه خیلی باید تو نوبت باشم.

من تا حالا ۴بار انجام دادم با تخمک اهدایی ولی متأسفانه هنوز باردار نشدم

والا اصفهان میده ولی متاهل هستند بیشتر و اینکه خیلی باید تو نوبت باشم. من تا حالا ۴بار انجام دادم ب ...

انشالله برات دعا میکنم بدون تخمک اهدایی هم شده باردار بشی عزیزم الهی خدا دلتو شاد کنه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
چ مشکلی داره ک از متاهل بگیری؟قطعا ی خانوم متاهل راحتتر قبول میکنه توی اون شرایط قرار بگیره

خیلی از مراجع قبول ندارن.

من دو تا حالا از دوتا خانوم دیگه تخمک گرفتم متاهل هم بودن نشد.این سری میخوام مطلقه باشه ولی کسی رو نمی‌شناسم.بیشتر افتاده دست واسطه ها.من دو تا میشناختم که اونا هم الان چند ماهه هی امروز و فردا میکنن.خسته شدم

والا اصفهان میده ولی متاهل هستند بیشتر و اینکه خیلی باید تو نوبت باشم. من تا حالا ۴بار انجام دادم ب ...

مطمئنی مشکل از تخمک خودته؟ی سوال پیش کسی رفتی ک نافتو جا بندازه؟یکیو میشناسم میگفت بعضیا ک باردار نمیشن میان پیشم نافشون رو‌جا میندازم زوی حامله میشن

ببخشید ولی قبل از اینکه تخمک‌ اهدایی بگیری.چند وقت زیارت عاشورا به روش حق شناس بخون به نیست بچه دار ...

چی بگم والا.

دیگه صبرم تموم شده.چهارساله کارم دکتر و دوا.

واقعا خستم

مطمئنی مشکل از تخمک خودته؟ی سوال پیش کسی رفتی ک نافتو جا بندازه؟یکیو میشناسم میگفت بعضیا ک باردار نم ...

تا حالا نشنیدم.

چی هست؟

مشکل از تخمک هام و ذخیره کم هست.

من با دارو فقط پریود میشم.

رحمم مشکل نداره