2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

2240 بازدید | 46 پست

سلام به همه دوستان.

من باید تخمک اهدایی بگیرم.کسی شماره واسطه خوب از اصفهان رو داره؟

ممنون میشم کمک کنید.چند ماهه یه خانوم واسطه ای هی داره امروز فردا می‌کنه یکی رو معرفی کنه اما هنوز معرفی نکرده.خواهش میکنم اگه شماره واسطه دارید برام بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حیف شوهرم نمیذاره وگرنه اهدا میکردم تازه فکر کنم خانوم متاهل نمیتونه 

چرا خانوم متاهل می‌تونه ولی من می‌خوام از خانوم مجرد بگیرم که از لحاظ شرعی مشکل نداشته باشه

چرا خانوم متاهل می‌تونه ولی من می‌خوام از خانوم مجرد بگیرم که از لحاظ شرعی مشکل نداشته باشه

شنیده بودم متاهل ها نمیتونن موسسه های نازایی تخمک اهدایی نمیدن؟

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
چ‌جوری میشه تخمک  اهدا کرد؟چ کارهایی لازمه

والا یه خانوم مطلقه یا بیوه توسط پزشک معاینه میشه و آزمایشات لازم نوشته میشه اگه تخمک ها خوب باشن دارو مصرف می‌کنه چند روز و بعد تحت بیهوشی تخمک ازش میگیرن.و یه مبلغی پول میدن. بسته به تعداد تخمک حدود بیست تومن

خانم مجرد نمیشه چون سونوگرافی داخلی نیاز داره و فرد متاهل نمیتونه این سونوگرافی رو انجام بده من اصفهان سراغ دارم اگه خواستید 

26

ببخشید ولی قبل از اینکه تخمک‌ اهدایی بگیری.چند وقت زیارت عاشورا به روش حق شناس بخون به نیست بچه دار شدن و خیلی مراقبه داشته باش و خیلی هم استغفار کن.بعدش حامله نشدی برو تخمک اهدایی بگیر.چهل روز نخون تا وقتی که حامله بشی بخون