2777
2789
عنوان

آنفولانزا

1237 بازدید | 16 پست

سلام شب بخیر

کسی میدونه برا درمان اسهال ناشی از آنفولانزا چکار باید کزد؟ پسرم ۳ سال و ۴ ماهشه ۴ روزه رودش درگیر شده اشتهاش بسته هر چی هم میخوره بالا میاره از غروبم شدید اسهاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه منم الان ۵ روزه آبم میخورد بالا میاورد من ۴ بار بردم بیمارستان دکتر بخدا همش امپول ضد تهوع بهش زدن روز اول ۵بار بالا اورد روز دوم فقط دوبار اسهال دیگه خوب شد همش بالا میاورد هیچیم نمیتونست بخوره همشم دل درد دلپیچه نفخ بخدا خودم از غصش آب شدم بچم آب شد بمیرم الهی بی حال همش

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
نه

دکتر به پسر من کپسول سابولار داد همون روز اول من سریع بردمش دکتر گفت الان رفتی خونه بهش بده دیگه فقط فردلش دوبار اسهال شد فقط استفراغ خیلی میکرد جوری ک بچم کلا بی حال بود داشت بیهوش میشد همش امپول زدیم دیگه از پریشب بهش شربت ضد تهوع دادم خوب شد تهوعش ولی هنوزم بی اشتهاس 

دکتر به پسر من کپسول سابولار داد همون روز اول من سریع بردمش دکتر گفت الان رفتی خونه بهش بده دیگه فقط ...

من دوتا بچشم رو دکتر بردم بجز یه پودر کردی بلکه چیز دیگه ای ندادن! با سرم

الان حالش چطوره؟ دارو چی دادید؟

پسر منم ۳ هشت ماهشه تهوع استفراغش خوب شد شربت دارم میدم هر ۱۲ساعتی از دیشب زنگ زدم اورژانس گفتم هیچی اشتها نداره گفت سوپ سبکی درس کن بهش بده دادم خداروشکر امروز ابجی بهتر بود اشتهاش بالا هم دیگه نیاورد چون شربت دارم میدم فقط دلش نفخ داره باد معده داره زیاد ببخشید 

فقط سابولار کپسول سابولار ولی اصلا سرخود نگیری عزیزم ب دکتر بگو من همون شب دادم اصلا نزاشت اسهال بشه فقط دوبار اسهال شد ک سریع خوب شد شبش

به دکار بگو او آر اس بده آب بدنش کم نشه بعد عزیزم دکتر من هرجا بردم گفتن اصلا ابمیوه پاکتی چای نبات چیزای قندی نده بهش بدتر میشه 

کیدی لاکت 

بهش کته ماست با پلو زیره بدون روغن برنج کته ای بده توی ماستشم نعناع خشک بریز غذای چرب نده ماش پلو شوید زیره پلو کته ای با ماست بده موز سیب بده پسرت نفخ هم داره پسر من نفخ دل پیچه اینا گرفته