2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکم سر گیجه داشتم

خب سطحی تشنج کردی خون به مغزت نرسیده باید قرص ضد تشنج بخوری پیش متخصص برو از مغزت عکس بگیره 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
چرا درمانتون اینقد طولانی شد؟

شش ماهگی تشنج گردم دارو خوردم یه مدت خوب شدم باز هفت سالگی تشنج کردم چند سال خوردم باز نه سالگی ده سالگی دوباره یازده سالگی ...۱۵ سالگی ۱۸ سالگی .خوب تو موقعیت های استرس زا تشنج میکردم .چون کامل خوب نمیشدم که بخان کامل دادو قطع کنن ولی بعد هجده تا بیست چهار دیگه چند سال حمله نداشتم دیگه دکتر دارو قطع کرد.به محص اینکه داروم قطع میشد حمله داشتم.

شش ماهگی تشنج گردم دارو خوردم یه مدت خوب شدم باز هفت سالگی تشنج کردم چند سال خوردم باز نه سالگی ده س ...

وای چقدر بد

دخترم دوساله دارو میخوره دکتر میخاد داروش قطع کنه من خیلی استرس دارم نکنه برگرده تشنجش

شش ماهگی تشنج گردم دارو خوردم یه مدت خوب شدم باز هفت سالگی تشنج کردم چند سال خوردم باز نه سالگی ده س ...

داروتون چی بود؟

وقتی دارو قطع میشد تشنج داشتید؟یاوقتایی ک دارو مصرف داشتید هم حمله داشتید؟

داروتون چی بود؟ وقتی دارو قطع میشد تشنج داشتید؟یاوقتایی ک دارو مصرف داشتید هم حمله داشتید؟

اصلا نگران نباش همه که مثل هم نیستن انشا دختر شما خوب میشه .فنو تویین کمپاند.فنوباربیتال.لامو تریژن. اره هم تو دوران مصرف هم قطعی

دعا کنید براش من اصلا دیگ ظرفیتشو ندارم

نه بابا نگران نباش.مواطبش باش وکتر داروش به موقع کن اگر رژیم خاصی گفته مثلا من ماست ترشی چیای سرد نمیخوردم .رعایت کن خوب میشه دکتر خوبم ببرش