2777
2789
عنوان

بی بی چک چند درصد درسته؟؟

1358 بازدید | 35 پست

بچه ها من این ماه ۲بار جلوگیری نداشتم و الان ۱۰ روزه ک پریودم عقب افتاده

۳روز پیش بی بی چکم منفی بود

کیست هم ندارم

همیشه هم تا یادم میاد منظم بودم

لطفا اگه تجربه دارین بگین بهم

ممکنه حامله باشم و تشون نده؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محاله نشون نده

هوف پس چرا اخه من پریود نمیشم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
دیگ باید نشون بده مخای دوباره بی بی بزن وگرنه از بده

یدونه خونه دارم بی بی چک

چون جلوگیری نداشتم فقط شک کردم 

تو اقدام کلا هورمونا بهم میرزه پریود عقب یا جلو میشه 

ولی خب اگه میخوای مطمئن بشی یه چند روز صبر کن ممکنه هم باردار باشی لقاح دیر تشکیل شده هنوز زود باشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
حامله نیستی ،بی بی چک برای من که دوازده ساله عروسی کردم همیشه درست بوده

پس دلیل اینکه پریود نمیشم‌چیه امپول پروژسترون بزنم؟

ده روز بعدپریودی نشون میده

ن بابا مال من چهار روز قبل پری نشون داد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️