2789
اگه بینیت خوبه بیخیال شو.با اون 25میلیون میتونی بری ترکیه.25میلیون پول کمی نیست .تازه میگی بچه هم دا ...

دیوونم برم یه مسافرت با بیس پنج تومن یروزم نمیتونم بمونم تو ترکیه مگر با اتوبوس برم چادر بزنم 😂

دماغمو عمل کنم که بیشتر ارزش داره تا برم ترکیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی دوستم خیلی عوض شد قیافش .بینیش ب حدی بزرگ بود افتضاح عمل کرد خیلی عالی شد الان چندساله عمل کرده ...

بینی خودم هم گوشتی و یه جا ازاستخوانش نافرم میترسم خوب درنیارن و بینیم اب بیاد .شاید دراینده عمل کنم چون همه جای صورتپ معمولی جزبینیم که بزرگ

تواطرافیان دیدم .به خاطراین که عصب بینی چاقو میخوره ازبین میره وادم نمیدونه اب میاد تا بکشه تو.من شن ...

ما همه فامیلامونو و خواهرام عمل کردن هیچکدوم اینجپری نشدن 🤔🤔🤔

اره بابا دندون های من فاصله داشت نمیتونستم راحت بخندم اونو درس کردم اعتماد بنفسم رفت بالا الان راحت ...

وای بهترین کارو کردی دندون خیلی مهمه تو زیبایی .منم دندونام داغانه

بینی خودم هم گوشتی و یه جا ازاستخوانش نافرم میترسم خوب درنیارن و بینیم اب بیاد .شاید دراینده عمل کنم ...

اگه میخای عمل کنی زود اقدام کن چون هزینش وحشتناک داره میره بالا ولی ارزششو داره

بنظره من عمل ادم بکنه خیلی بهتره تا بری چند روز ترکیه بیای 

ولی من فقط نظرمو گفتم.سفر بهترین لذت دنیاست.مخصوصا اگه بینیمو بیشتر به خاطر حرف جاری و خواهر بخوام عمل کنم.ولی خودم اعتقاد داشته باشم که بینیم مشکلی نداره.چشم و هم چشمی.25پول کمی نیست ترکیه میشه رفت

نه اصلا.بهترین تجربه زندگیم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
وای بهترین کارو کردی دندون خیلی مهمه تو زیبایی .منم دندونام داغانه

اره بابا الان که رژم میزنم خیلی اشتباه کردم زودتر انجام ندادم .عمل بینی هم بچه هام کوچیکن و اون پول روهم ندارم فعلا اگه پولش اماده باشه برترسم غلبه میکنم حتما فقط من بایدتبریز عمل کنم که خیلی حرفه ای نیستن 

ولی من فقط نظرمو گفتم.سفر بهترین لذت دنیاست.مخصوصا اگه بینیمو بیشتر به خاطر حرف جاری و خواهر بخوام ع ...

حالا کی گفته بخاطر حرف جاری و خواهرم میخام عمل کنم ؟

نه دردشو نمیگم من ب درد ارومم  از بیهوشی میترسم با اینکه سزارین شدم اما بازم میترسم😐😐😐

بی هوشی  مث خوابه خیلی باحاله  بعدش  تا  وقتی آتل داری کلافه  ای بعد اوکی میشه عالیه