2777
2789
عنوان

بینیش کجه😐 چطوری بگم بهش

435 بازدید | 14 پست

با هم خیلی خوبیم و همو دوست داریم، رابطمون هم جدیه، هیچ وقت جوری صحبت نمیکنم که اعتماد به نفسش خراب بشه 

ولی با اینکه خیلی دوسش دارم، از روز اول که دیدمش یکم بینش کجه، یعنی دو طرف بینی متقارن نیست، اندازه بینی خوبه ولی متقارن نیست

بحث عمل شد، بهم گفت بچه بودم بینیم شکسته بوده، چندسال پیش هم عمل زیبایی کردم😐واقعا تعجب کردم چون بینیش اصلا عملی نیست

بعد مودبانه بهش گفتم که بینیت عملی نیست و دکترت متقارن عمل نکرده، بهش برخورد و یکم ناراحت شد

من زیاد کاری ندارم  و خودم میدونم این تصمیم خودشه ولی خیلی دوست دارم بینیش رو عمل کنه، چهرش خیلی بهتر میشه، کلی تغییر میکنه، واقعا مطمئنم بهتر میشه

چطوری بگم؟ 

از طرفیم قبلا عمل کرده، براش هم مهم نیست دیگه 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دارم بهش بگم عمل کن😐😐 ولی واقعا روم نمیشه  و میترسم ناراحت بشه

اون حرفی که زدی برده ایشون رو تو فکر مطمئن باش اگه بخواد عمل کنه میکنه اگه قضیه بینتون جدی هستش بهش بگو اگه عمل کنی خیلی بهتر میشی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اون حرفی که زدی برده ایشون رو تو فکر مطمئن باش اگه بخواد عمل کنه میکنه اگه قضیه بینتون جدی هستش بهش ...

میدونی مشکل چیه

میخواستم بهش بگم عمل کن، تا اینجا مشکلی نبود

تازه فهمیدم قبلا خودش عمل کرده 

الان نمیدونم چطور بگم بهش 

چون برای بار دوم میخوام بگم عمل کن

میترسم ناراحت بشه یا اعتماد به نفسش خرد بشه

میدونی مشکل چیه میخواستم بهش بگم عمل کن، تا اینجا مشکلی نبود تازه فهمیدم قبلا خودش عمل کرده&nbs ...

دیگه نباید برات مهم باشه خواسته ی تو مهمتره مطمئن باش اگه تو بینیت مشکل داشت اون روزی ۱۰بار بهت میگفت عمل کن و اصلا مدل گفتنش براش مهم نبود

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دیگه نباید برات مهم باشه خواسته ی تو مهمتره مطمئن باش اگه تو بینیت مشکل داشت اون روزی ۱۰بار بهت میگف ...

درسته عزیزم 

اگر بینی من مشکل داشت حتما بهم میگفت

ولی بازم نمیدونم چطوری بگم☹️😐