2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

121 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من یازدهم هستم رشته تجربی 

از تابستون قلمچی شرکت کردم ترازهام ۵۶۰۰،۵۹۰۰ اینا بود ولی با وجود اینکه خیلی خوندم هم تابستون هم الان ترازم به ۵۳۰۰ افت کرده از مشاورم راضی هستم اما ترازم مدتیه بالا نمیره (از اول مهر ) و گفتم شاید مشکل از مشاور باشه نظرتون چیه ؟ و بنظرتون عرفان آق خوبه ؟ کسی میشناسه یا باهاش داشته ؟ چون تو پیجش خیلی افزایش تراز زده بود

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بله حضوری میرم ، آره برنامه هفتگی میدن 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باز خیلی خوبید پسر من هم یازدهمه اصلا وقت نمیکنه یک تست بزنه کلا ناامید شده تراز هم امروز 4800شده همش غصش و میخورم خیلی زرنگ بود نمیدونم چرا  روحیش و باخته میگه من نمیرسم

یکبار هم برو پیش پرهام رایگانی من خیلی تعریفشو از برادرم شنیدم. مشاوره تحصیلی و کنکور مدرسه علامه طباطبایی و دانشگاه شهید بهشتیه. رو تکنیکای تقویت حافظه هم کار میکنه. شماره تماس مرکز درمانی که سمت ونک هست 02188792345