2777
2789
عنوان

کمک کنین

106 بازدید | 20 پست

سلام،دوستان من پشت کنکوری ام، چندوقته استرس های عجیبی میگیرم، نگرانی هایی ک حس میکنم قراره اتفاق بدی بیوفته،نگرانیام درسی نیستن، ولی ترس عجیبی دارم، هرکاری کردم نتونستم اروم شم، اینجوری از درس و زندگی افتادم،کسی تجربه همچین حالی رو داره؟ من واقعا کمک لازم دارم

من تا یه ماه پیش خوب بودم، بکوب درس میخوندم ولی الان این حال نمیزارتم

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟ 

طبیعیه که تو این شرایط حالت بد بشه ولی خوب وقتی حالت بد باشه چه طوری میخوای بخونی؟اگه بازدهیت خیلی افت کرده به دکتر احتیاج داری،کنکور روح ادمو بیمار میکنه،منم افسردگی گرفتم حتی تا یکسال بعد قبولی هم همچنان باهام بود!بعد به مرور بهتر شدم،دارو مصرف نکردم ولی اگه از اول دارو میخوردم شاید انقدر زجرنمیکشیدم

ببین منو...

نزار این کنکور لعنتی داغونت کنه به خدا که بعدش هیچ خبری نیست،هزارتا شغل پردرامدتر و بی دردسر تر هست

دیگه تموم شد اون روزا که شغل دولتی و دکتر و مهندسی پول زیادی داشت،الان فقط بدبختی داره با حقوق متوسط

شغلای ازاد خیلی بهتره،اینو یه دانشجوی  داروسازی بهترین دانشگاه دولتی کشور داره بهت میگه

پوستمو کندن،روحمو مریض کردن،برای منی که حتی علاقه هم نداشتم نمی ارزید،

نمیگم نخون ولی خودتم نکش اگرم قبول نشدی ناراحت نشو تازه شانس اوردی،کلی راه های نرفته پیش روته

ببین منو...  نزار این کنکور لعنتی داغونت کنه به خدا که بعدش هیچ خبری نیست،هزارتا شغل پردرامدتر ...

سال اول شدم 4000ومیتونستم فیزیو تهران برم.نذاشتن. یه اتفاقاتی افتاد برام ک امسالمو دار خراب میکنه وگرنه من عاشق درس خوندن بودم.نمیدونم بخاطر درس خوندنه یا اتفاقای ک برام افتاد ولی حسابی دلشوره های الکی دارم.فقط منتظرم امسال تموم شه

اره دارم زیاد

ووای من پس از سه سال داغون شدن فهمیدم این حسا و این دلشوره ها از چشم زخمه

ببین یکی از اعضا خانوادم خیلی حسوده و منو ازار میده تموم مشکلات سر راه کنکورم بخاطر اونه

البته خیلیای دیگم حسودی دارن بهم ولی این خیلی نزدیکمه همه چی مو میدونه

تاپیکامم نگاه کرده باشی فهمیدی من چی دارم میکشم از دستش

چهارقل ایت الکرسی استغفار زیاد بخون

راستی هرروز هم به نیت دفع چشم زخم صدقه بده

من بعد ده روز یهو دیدم حالم داره خوب میشه ولی دوباره اینطوری شدم 

ولی چون حسودم نزدیکمه همیشه باید بخونم و…ازش پنهان کنم درس خوندنمو نمیخواد پیشرفتمو ببینه

ووای من پس از سه سال داغون شدن فهمیدم این حسا و این دلشوره ها از چشم زخمه ببین یکی از اعضا خانوادم ...

چقدر بد.چشم عزیزم حتما میخونم ممنونم از راهنماییت

قربونت گلم اگه نتیجه داد کلی دعام کنی

حتما حتما.من واقعا کل زندگیم ب کنکور امسالم بسته اس.حتس اگه نشه شخصی ک دوسش دارمو از دست میدم

حتما حتما.من واقعا کل زندگیم ب کنکور امسالم بسته اس.حتس اگه نشه شخصی ک دوسش دارمو از دست میدم

عزیزم اگه وقت داری دوست داشتی  باهام حرف بزن 

اگه وقت نداری من مزاحمت نشم

انشالله که کنمور امسالتو عالی میدی هرچی صلاحته قبول بشی 

و اگه بصلاحتم هست به شخصی که دوسش داری برسی