من اصلا نمیتونم با همسرم در مورد زندگیمون و ی سری مسایل صحبت کنم بنظرتون چه جوری بهش بگم من دوست ندارم حساب مالیمون یکی باشه اموال خودش واسه خودش هس ولی به پول من که برسه میگه باید یکرنگ باشی من و تو نداره حرفم بزنم میگه تو من و تویی داری دعوا میشه
اخه از پول خودم که دسش به خودم نمیده مثلا برای ی کار ضروری خودم استدلالش هم اینه مگه من پول کجا میبرم کلا شده معضل بزرگ تو مغزم اخه وقتی میبینم حرفش با عملش نمیخونه عصبی میشم هر چی هم بلشه اول واسه خودش میخاد مثلا میکم پالتو میخام میگه مگه من خودم هر سال پالتو خریدم ک واسه تو نخریدم متوجه نیس زن با مرد تو ی سری مسایل فرق دارن همش خودش با من مقایسه میکنه حتی تو خوردن ی قرص ویتامین
ولش کن بحث فایده نداره بحث زیاد میشه طلاق ... یه پس انداز مخفی راه بنداز برا روز مبادا ولش کن
مگه چقد میتونم پول مخفی کنم وقتی مثلا بخام ی جیزی بخرم میفهمه میگه از کجا اومده من میخام ببینم راهکاری هس که بشینم بهش حرف بزنم با وجود اینکه اصلا منطقی نیس مثلا دسته چک خودش من جرات ندارم نگاش کنم ولی جدیدا میگه من چک نداشته باشم تو واسم چک میدی اخه با این زندگیا امروزی نمیشه اعتماد کرد بگم نه قهر میکنه تهدید میکنه میکه با این اخلاقت زندگی ما هیچ جا نمیرسه بهش میگم خب توی چی بده ب من میگه تو مثل خانوادت پول دوستی با اینکه من اوایل زندگی ی زمین داشتم فروختم دست اونه پولش ولی حتی جرات نمیکنم بگم پولش بده میگه اصلا زنین تو ارزش نداشته من رفتم خرج کردم سند گرفتم واسش والا شهرداری ازت گرفته بود با این همه که میدونه و منم میدونم چ جوریه باز توقع داره من یکرنگ باشم