2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

1008 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میشه لطف کنین یه راهکار بدین لطفا 

من اصلا نمیتونم با همسرم در مورد زندگیمون و ی سری مسایل صحبت کنم بنظرتون چه جوری بهش بگم من دوست ندارم حساب مالیمون یکی باشه اموال خودش واسه خودش هس ولی به پول من که برسه میگه باید یکرنگ باشی من و تو نداره حرفم بزنم میگه تو من و تویی داری دعوا میشه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر زنی باید یه پس انداز مخفی برا خودش داشته باشه

حتی اگ شوهرش فرشته‌ هم باشع

توام مثل خودش رفتار کن با سیاست

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

عزیزم حتما رک بهش بگو و تو این زمینه اصلا کوتاه نیا، چون یکروز و دو روز نیست زندگی، تو طولانی مدت خیلی اذیت میشی و بیشتر فوکوس میکنی رو بدی های شوهرت

اگر روت نمیشه براش بنویس، بهش بگو فکر میکنم بزرگ شدیم که ازدواج کردیم، پس نباید ناراحت بشیم باید حلش کنیم

باید قبل ازدواح راجب این چیزا اتمام حجت کنی نه الان  یه کم پول بردار برا پس انداز مخفی چاره ای ...

تو حرفه‌اش میگه بیا خب فلان چیز بزنم به نامت ولی فقط حرف هس تو عمل کاری نمیکنه 

تو حرفه‌اش میگه بیا خب فلان چیز بزنم به نامت ولی فقط حرف هس تو عمل کاری نمیکنه 

ولش کن بحث فایده نداره بحث زیاد میشه طلاق ... یه پس انداز مخفی راه بنداز برا روز مبادا ولش کن 

لایک نکن شعور داشته باش
مخفی کن پولات رو بذار بگه من و تویی هستی به درک

اخه از پول خودم که دسش به خودم نمیده مثلا برای ی کار ضروری خودم استدلالش هم اینه مگه من پول کجا میبرم کلا شده معضل بزرگ تو مغزم اخه وقتی میبینم حرفش با عملش نمیخونه عصبی میشم هر چی هم بلشه اول واسه خودش میخاد مثلا میکم پالتو میخام میگه مگه من خودم هر سال پالتو خریدم ک واسه تو نخریدم متوجه نیس زن با مرد تو ی سری مسایل فرق دارن همش خودش با من مقایسه میکنه حتی تو خوردن ی قرص ویتامین 

ولش کن بحث فایده نداره بحث زیاد میشه طلاق ... یه پس انداز مخفی راه بنداز برا روز مبادا ولش کن 

مگه چقد میتونم پول مخفی کنم وقتی مثلا بخام ی جیزی بخرم میفهمه میگه از کجا اومده من میخام ببینم راهکاری هس که بشینم بهش حرف بزنم با وجود اینکه اصلا منطقی نیس مثلا دسته چک خودش من جرات ندارم نگاش کنم ولی جدیدا میگه من چک نداشته باشم تو واسم چک میدی اخه با این زندگیا امروزی نمیشه اعتماد کرد بگم نه قهر میکنه تهدید میکنه میکه با این اخلاقت زندگی ما هیچ جا نمیرسه بهش میگم خب توی چی بده ب من میگه تو مثل خانوادت پول دوستی با اینکه من اوایل زندگی ی زمین داشتم فروختم دست اونه پولش ولی حتی جرات نمیکنم بگم پولش بده میگه اصلا زنین تو ارزش نداشته من رفتم خرج کردم سند گرفتم واسش والا شهرداری ازت گرفته بود با این همه که میدونه و منم میدونم چ جوریه باز توقع داره من یکرنگ باشم 

مگه چقد میتونم پول مخفی کنم وقتی مثلا بخام ی جیزی بخرم میفهمه میگه از کجا اومده من میخام ببینم راهکا ...

خیلی مواظب باش روی این زندگی نمیشه حساب کرد  این بیشتر داره میکنه  ببخشید به خدا اولین باره میگم این زندگی سر انجامی نداره