2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

960 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من یازدهم هستم رشته تجربی 

از تابستون قلمچی شرکت کردم ترازهام ۵۶۰۰،۵۹۰۰ اینا بود ولی با وجود اینکه خیلی خوندم هم تابستون هم الان ترازم به ۵۳۰۰ افت کرده از مشاورم راضی هستم اما ترازم مدتیه بالا نمیره (از اول مهر ) و گفتم شاید مشکل از مشاور باشه نظرتون چیه ؟ و بنظرتون عرفان آق خوبه ؟ کسی میشناسه یا باهاش داشته ؟ چون تو پیجش خیلی افزایش تراز زده بود 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا اگه تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید این تراز چقدر بده چون خیلی حالم گرفته میشه با لین ترازها چون خیلیی دارم میخونم 😫😫😫

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
من دانشجوی دندونم مشاور خوب میشناسم اگه خواستی درخواست بده معرفی کنم بهت

ممنون میشم معرفی کنید 

شما که دندونپزشکی آوردین ترازتون سال یازدهم یادتونه ؟

ممنون میشم معرفی کنید  

آقای جلالی هستن ۰9927574437

دانشجوی پزشکی ترم ۵ و خودشون سه سال پشت کنکور بودن ... توی تلگرام بهشون پیام بدید بگید از طرف محمد اومدم 

راهنماییتون میکننن 

یک هفته هم رایگان هست مشاوره تا خودتون مطمئن شید از کیفیت کارشون 

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 

بدترین مشاوره که مشاور هایی میزارن نه بهت خوب میرسنن نه زنگ میزنن نه گزارش کار ازت می‌خوان اولا خودشونو خوب نشون میدن بعدا ولت میکنن میرن پیام هم ندی نمیدونن تو عضو دانش آموزانش بودی یا نه اصلا ترجیح نمیدم ثبت نام کنی اون پولی که ازت میگیرین کاری که در مقابلش میکنن هیچه

کلا اگه تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید این تراز چقدر بده چون خیلی حالم گرفته میشه با لین ترازه ...

این ترازاالکین دل نبند

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖