از تابستون قلمچی شرکت کردم ترازهام ۵۶۰۰،۵۹۰۰ اینا بود ولی با وجود اینکه خیلی خوندم هم تابستون هم الان ترازم به ۵۳۰۰ افت کرده از مشاورم راضی هستم اما ترازم مدتیه بالا نمیره (از اول مهر ) و گفتم شاید مشکل از مشاور باشه نظرتون چیه ؟ و بنظرتون عرفان آق خوبه ؟ کسی میشناسه یا باهاش داشته ؟ چون تو پیجش خیلی افزایش تراز زده بود
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
کلا اگه تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید این تراز چقدر بده چون خیلی حالم گرفته میشه با لین ترازها چون خیلیی دارم میخونم 😫😫😫
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
شما که دندونپزشکی آوردین ترازتون سال یازدهم یادتونه ؟
بدترین مشاوره که مشاور هایی میزارن نه بهت خوب میرسنن نه زنگ میزنن نه گزارش کار ازت میخوان اولا خودشونو خوب نشون میدن بعدا ولت میکنن میرن پیام هم ندی نمیدونن تو عضو دانش آموزانش بودی یا نه اصلا ترجیح نمیدم ثبت نام کنی اون پولی که ازت میگیرین کاری که در مقابلش میکنن هیچه
کلا اگه تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید این تراز چقدر بده چون خیلی حالم گرفته میشه با لین ترازه ...
این ترازاالکین دل نبند
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖