2777
2789
عزیزم چقدر قشنگ.بود انشاله برای منم همینطور بشه روز چند مثبت شدی عزیزم بی بی هم زدی?

من بار اول از دهم بیبی میزدم ومنفی بودن ولی علایمم اینقدر زیاد بود که فک میکردم بیبی جواب نمیده دفعه دوم اصلا بیبی نزدم، روز چهاردهم آزمایش دادم

خدایا شکرت🌹
من بار اول از دهم بیبی میزدم ومنفی بودن ولی علایمم اینقدر زیاد بود که فک میکردم بیبی جواب نمیده دفعه ...

منم دلم میخاد همون ۱۶ ام ازمایش بدم به من گفتن ک ۱۶ هم ازمایش بدم جنین سه روزه داشتم شما چند روزه داشتید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهه خداروشکر انشاله بسلامتی بغلش بگیرین عزیزم

ممنونم امیدوارم شماهم باردار بشین حالا به هر روشی که قسمتتونه🥰❤️

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟

من پارسال انتقال جنین داشتم  دخترم الان 9ماهشه .روز 7ام لک بینی داشتم انقد استرس داشتم ک نکنه نگرفته باشه بدنمم گرم بود ولی خب چون دارو استفاده میکنیم پروژسترون خودش باعث گرمای بدن میشه تنها راه صبر کردن تا روز 14انتقالته که آزمایش بدی انشالله به حق امام زمان مثبته ولی من جات باشم سرکار نمیرم اینهمه زحمت کشیدی درد تحمل کردی کار رو بیخیال بشو.

من پارسال انتقال جنین داشتم  دخترم الان 9ماهشه .روز 7ام لک بینی داشتم انقد استرس داشتم ک نکنه ن ...

اره خودمم شک داشتم ک برم واسه همین گفتم با شماها مشورت کنم واقعا گیج شدم

منم دلم میخاد همون ۱۶ ام ازمایش بدم به من گفتن ک ۱۶ هم ازمایش بدم جنین سه روزه داشتم شما چند روزه دا ...

من نمیدونم عزیزم جنین های من برای چهار سال پیش بودن، کیفیتشونم خوب نبود از نه تا جنین فقط چهارتاش موندن 

خدایا شکرت🌹

استراحت کن تو خونه من انقدر قرآن میخوندم همون روز که راه افتادم برم برا انتقال قران خوندم تا رفتم اتاق عمل اونجام خودم میخوندم کلا تا اخر بارداری یه ریز قران دستم بود نیت کن بگو یا امام زمان من برای سلامتی و ظهور شما قرآن میخونم شما هم حواست به من باشه خودمو این بچه رو به شما سپردم انقد آرامش میگیری کلا خالی میشی از استرس