2777
2789
دقیقا چه تاثیری داره ؟ خاصیتش چیه ؟

تو اینترنت ک بزنی کلی توضیح میده. ضد لک ضدچروک کک مک و از ببین میبره.سفیدکننده.  اما من خودم استفاده میکنم و دوسالیم هست ک میفروشم بیشترین تاثیرش سفیدیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگیرید پوستتون داغون میکنه فقط تا وقتی میزنی خوبه قطع ک کنی میبینی پوستت نازک و لک لکی از قبلش هم بدترواقعا با چه رویی میفروشین  با پولی ک میگیرین عذاب وجدان نمیگیرین 

نگیرید پوستتون داغون میکنه فقط تا وقتی میزنی خوبه قطع ک کنی میبینی پوستت نازک و لک لکی از قبلش ...

من خودمم مصرف میکنم.دوساله میفروشم کسی نبوده ک عارض بشه. این کرمو همیشه باید استفاده کرد با قطعش پوست فقط ب حالت اولیش برمیگرده. 

دقیقا چه تاثیری داره ؟ خاصیتش چیه ؟

نزن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من خودمم مصرف میکنم.دوساله میفروشم کسی نبوده ک عارض بشه. این کرمو همیشه باید استفاده کرد با قطعش پوس ...

نه بدتر میشه من باتوجه ب تجربه خودم و اطرافیانم ک استفاده کردن میگم بازم هر کی میخاد بخره مختاره!

نه بدتر میشه من باتوجه ب تجربه خودم و اطرافیانم ک استفاده کردن میگم بازم هر کی میخاد بخره مختاره!

هرکسی نظر خودشو داره. اما منو اطرافیانم مداوم استفاده میکنیم و راضی هستیم

نمیخاد واسه فروش چارتا کرم انقد دروغ بیافین و پوست مردمو برینین توش یاحق

چون شما تجربه بدی داشتین حق ندارین منو قضاوت کنین و دروغگو خطابم کنین

کاش یاد بگیرین  هرکی ک مخالف نظر شماس صرفا دروغگو نیست

چون شما تجربه بدی داشتین حق ندارین منو قضاوت کنین و دروغگو خطابم کنین کاش یاد بگیرین  هرکی ک م ...

من فقط نیستم ک تجربه بدی دارم کل ایران میدونن کرم معجزه ها پوستو داغون میکنن واقعا ارزش نداره بخاطر پول پوست مردمو نابود کنین!!

من فقط نیستم ک تجربه بدی دارم کل ایران میدونن کرم معجزه ها پوستو داغون میکنن واقعا ارزش نداره بخاطر ...

من مشتریام راضین چون مداوم استفاده میکنن. یهو ول نمیدن.  

من مشتریام راضین چون مداوم استفاده میکنن. یهو ول نمیدن.  

ول بدن ک باید منتظر عواقبش باشن من گفتنیارو گفتم کسایی ک خوندن تاپیکو اگاه شدن نخرن هر چند همه مردم میدونن ک کرم خوبی نیست