2777
2789

من پیش مژگان فروتن رفتم خیلی خوب بود. ایشون موقع آندوسکوپی یا کولونوسکوپی اگر جایی از روده یا معده زخم باشه همون موقع یه کارایی روش انجام میدن... البته افراد مبتلا به معده درد یا مشکلات گوارشی خوب شدنشون کاملا دست خودشونه.  باید تغذیه شون درست باشه و کلا با فرد عادی فرق داره . یا باید از استرس دور باشن تا از مراجعه به پزشک جواب بگیرن وگرنه اگر بهترین پزشک دنیا هم بری و رعایت نکنی خوب شدنی در کار نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم معده درد مزمن دارم

من هم معده ام مشکل داشت هم مری زخم بود هم توی روده ام یه نوع سندروم دارم که هیچ کس تا حالا تشخیص نداده بود و هم یبوست داشتم . همه اینا یک ساله خیلی بهتر شده. پزشک خیلی حاذقیه.  سخت هم وقت میده . فقط اگر رفتی اینو بدون تا یکی دو ماه باید دنبال ام آر آی سونو باشی آندوسکوپی و کولونوسکوپی هم که خودش انجام میده همزمان . من البته شاغل بودم خیلی برام طول کشید تا اینا رو انجام بدم . بعد از انجام اینا دارو میده . اصلا هم آزمایش و کارای پزشک دیگه رو قبول نداره ... من از قبل آندوسکوپی داشتم ولی گفت دوباره انجام بده 

من هم معده ام مشکل داشت هم مری زخم بود هم توی روده ام یه نوع سندروم دارم که هیچ کس تا حالا تشخیص ندا ...

منم ورم معده دارم تا حالا روبار آندوسکوپی کردم پیش دکتر مهران بابایی دارو داد ولی خوب نشد دردم رعایتم میکنم استرسم ندارم نمیدونم چرا همش درد دارم حالا پیش ایشونم میرم  دیگه خستم کرده بازم ممنونم

دارو هم اوزونیوم و کلندیوم سی و هیوسین میخورم  

داروهای من هیچ کدوم از اینا نیست ولی اونایی هم که من استفاده می کنم خوبه مشکلی نداشتم تا حالا.  

دکتر میترا علی نژاد خرم هم خوبه اول پیش اون رفتم اونم داروهاش خوب بود اثر بخش بود ولی یکی از اقوام پزشکمون گقت چون دکتر فروتن موقع آندوسکوپی یه کارایی برای ترمیم زخم معده انجام میده برو پیشش.

منم ورم معده دارم تا حالا روبار آندوسکوپی کردم پیش دکتر مهران بابایی دارو داد ولی خوب نشد دردم رعایت ...

ورم معده دارید میوه خام و سبزیجات خام خییلی کم استفاده کنید. کمپوت یا به صورت خشک مثل انجیر خشک یا الو خشک. همراه غذا آب نخورید.  یک ساعت قبل و بعد غذا آب نخورید . چای کمرنگ باشه . غذاها بیشتر آب پز و پختنی باشه و زیاد غذای سرخ شده نخورید . ادویه های تند  ترشیجات و شیرینی جات نخورید. غذاهای سرد برای ورم معده زیاد خوب نیست. 

ان شاءالله که زودتر خوب بشید . درکتون می کنم ورم معده آزار دهنده اس اما قابل درمانه. نگران نباشید . مشکلات معده من خیلی بیشتر از این حرفاس اما خدا رو شکر یه کم بهتر شده . شما هم خوب میشید