2777
2789
عنوان

دوروزه عذاب وجدان دارم😔

283 بازدید | 22 پست

بنظرتون کارم بد بوده عذرخواهی کنم یا اصلا ب روی خودم نیارم؟

پسر خواهرشوهرم یکسالونیمس مدام موهای دختر دوساله ی منو میکشه.دیروز عصر با صدای گریه ی  دخترم متوجه شدم ک بازم موهاشو گرفته مادرشم وایساده بود نگا میکرد خاله ی بچه دستشو نگه داشته بود اما برای جدا کردن تلاشی نمیکرد منم ی نیشگون از دست بچه گرفتم و موهای دخترمو جدا کردم.از همون لحظه احساس خجالت و عذاب وجدان رهام نمیکنه 

نباید بچه رو میزدی خدایی🫠

ولی دیگه حق مادریه که بچه‌شو جمع نمیکنه🫢

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت بد بوده حق داری ناراحتی وجدان بگیری 

رفتار غلط مادر و بچه بهتر بود با زبان ملایم میگفتی ، تا گفتگو هست چرا آدم راه فیزیکی انتخاب کنه 

حالا هم یه عروسکی ماشینی چیزی براش بخر تا وجدانت راحت بشه 

نباید بچه رو میزدی خدایی🫠 ولی دیگه حق مادریه که بچه‌شو جمع نمیکنه🫢

بخدا صدبار شده ب روی خودم نیاوردم این دفعه دیگ واقعا فشار روم بود نتونستم خودمو کنترل کنم 

بخدا صدبار شده ب روی خودم نیاوردم این دفعه دیگ واقعا فشار روم بود نتونستم خودمو کنترل کنم 

نری معذرت خواهی کنیا😂پررو میشن دوباره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بچه که نمیفهمی.گناه داره.شما بیستر مواظب بچت باش وقتی مادرش نفهمه

من صاحب خونه بودم مسئولیت مهمونی و بچه کوچیکمو داشتم وسایلم آماده میکردم ببریم بیرون واقعا نمیتونستم مواظب بشم لحظه ای دیدم گرفته گفتم رها میکنه بالاخره اما دیدم ن همچنان ادامه داره من وارد عمل شدم 

نری معذرت خواهی کنیا😂پررو میشن دوباره

واسه چی معذرت خواهی کنه؟ شاید مادرش متوجه حرکت ایشون نشده دوباره ی ناراحتی دیگ  بوجود میاد

《خشت اول گر نهد معمار کج / تا ثریا می‌رود دیوار کج》 😉