2789
عنوان

میشه بیاین؟🥲

67 بازدید | 9 پست

چجوری میتونم برم سراغ درس؟

چجوری میتونم براش انگیزه داشته باشم .

نمیدونم چرا اصلااااا دوست ندارم بخونم ربطی هم به گوشی اینا نداره چون روزی کلا یک ساعت نگا میکنم 😪

خانم دکترا مهندسا کسایی که موفق شدن یه راهی بدین ❤😭

شاید امروز ابری باشه. ولی بالاخره خورشید میاد.♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نه دکترم نه مهندس، پاشو به برگه بیاربنویس من از این لحظه قول میدهم درسم روبابرنامه ریزی بخونم ورتبم حداکثر سه رقمی باشه. وبذارش یه جای امن.

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
من نه دکترم نه مهندس، پاشو به برگه بیاربنویس من از این لحظه قول میدهم درسم روبابرنامه ریزی بخونم ورت ...

🤩❤

من به دفتر دارم ، هر چند وقت یکبار توش مینویسم، از چند سال آینده م ، اینکه کجام ، به کجا رسیدم چیکار میکنم .. خیلی حس خوبی بهم میده 😍😍 بهرحال توی مسیر یه موقع هایی هست که خسته میشم طبیعیه ... لازمه هر چند وقت یکبار هدفم رو یادآور بشم .. دیوار جلو میزمم پر کاغذ و نوشته ست 😅✨ 

اینم مهم ترین انگیزه م 😍😍🤍

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
من به دفتر دارم ، هر چند وقت یکبار توش مینویسم، از چند سال آینده م ، اینکه کجام ، به کجا رسیدم چیکار ...

شاید اینجوری انگیزه پیدا کنی .. فکر کردم به هدف خودش انگیزه میاره ❤️❤️✌️

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
من به دفتر دارم ، هر چند وقت یکبار توش مینویسم، از چند سال آینده م ، اینکه کجام ، به کجا رسیدم چیکار ...

🤩🤩🤩🤩واقعا بهم انگیزه دادییی ممنومم ازت انشالله موفق بشی❤❤❤❤❤❤❤

🤩🤩🤩🤩واقعا بهم انگیزه دادییی ممنومم ازت انشالله موفق بشی❤❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم ❤️❤️❤️ همچنین ایشالا تو هم موفق باشییی🤍🤍✨✨✨🥺