خانما چهارشنبه صبح رفتم تو اتاق دخترم، مدرسه بود خودش
دیدم روی تخته وایت بردش یه متنی رو نوشته که خدا رو هزار مرتبه شکر کردم که چنین دختری دارم و عکس تابلو رو گرفتم ولی خب یه عیب که هست نمازش رو نمیخونه 😩البته خودش خجالتیه ظهر که اومد رفتم تو اتاقش دیدم متن رو پاک کرده الان عکس تابلو رو براتون میزارم
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
چه قشنگ😍 یادش بخیر من بچه تر که بودم بعضی متنا رو غیر مستقیم مینوشتم که مامانم بخونه😂😂
💝
دختر من خیلی خجالتیه اینم فکر کنم شب نوشته بود و یادش رفته پاک کنه 😂
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
اقا نریزید رو سرم ولی خیلیااا رو دیدم تو نوجوانی و اینا خیلی مذهبی بودن بعدش ک بیشتر وارد جام ...
😂 😂 😂 دختر من الان 14 سالشه دوستاشو کنترل کردم چون تو سن بلوغ هست کنترلش میکنم که بد بار نیاد