2777
2789
عنوان

بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست

اقا نریزید رو سرم 

ولی خیلیااا رو دیدم تو نوجوانی و اینا خیلی مذهبی بودن بعدش ک بیشتر وارد جامعه شدن برعکس شدن 

مورد داشتیم تو حیاط رو سنگای داغ نماز میخونده بیشتر ثواب ببره مدیوووونید فک کنید خودما میگم🤭😃

چه قشنگ😍 یادش بخیر من بچه تر که بودم بعضی متنا رو غیر مستقیم مینوشتم که مامانم بخونه😂😂

💝

دختر من خیلی خجالتیه اینم فکر کنم شب نوشته بود و یادش رفته پاک کنه 😂

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا نریزید رو سرم  ولی خیلیااا رو دیدم تو نوجوانی و اینا خیلی مذهبی بودن بعدش ک بیشتر وارد جام ...

😂 😂 😂 دختر من الان 14 سالشه دوستاشو کنترل کردم چون تو سن بلوغ هست کنترلش میکنم که بد بار نیاد 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
💝 دختر من خیلی خجالتیه اینم فکر کنم شب نوشته بود و یادش رفته پاک کنه 😂

😂انشاالله داغش نبینی😍

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
😂انشاالله داغش نبینی😍

فدات گلم💝❤️