2789
عنوان

ازمایش بتا

366 بازدید | 27 پست

سلام بچها من چند روزی بود درد تخمدان داشتم میگرفت و ول میکرد دیشب یهو دردم زیاد شد که روز موعودم بود رفتم بیمارستان برام بتا نوشت از اینا که منفی و مثبته که منفی بود

از یه پرستار پرسیدم گفت تا ۷روز بعد اقدام جواب میده اصلا شاخ دراوردم خلاصه منفی شد خواستم بدونم کسی بوده منفی بشه روز موعودش بعد مثبت شده باشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی این ماه همش فکر میکردم هستم 

آزمایش بتا بده ک عددش مشخص باشع... من خودم منفی شد بعد از یک هفته مثبت شد خداروشکر... منم بخاطر دردایی ک داشتم و میدونستم طبیعی نیست مطمئن بودم باردارم 

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم
ببین اگ نشدی تیتر بتا بده من یک هفته بد از موعد تیتر دادم این مثبت منفی اگ مشکوک باشی به بارداری هم ...

الان شما که تجربشو داری از رو عددا به نظرت بین ۱۰و ۲۰هستش یا منظورش ۰ 

بعد اینکه شماام مثبت منفی داده بودین قبلش که منفی باشه ؟بعد یه هفته مثبت بشه

الان شما که تجربشو داری از رو عددا به نظرت بین ۱۰و ۲۰هستش یا منظورش ۰  بعد اینکه شماام مثبت من ...

من نمی دونستم باردارم یک هفته ده روز بد آزمایش تیتر دادم هفت هزار خورده ای بود اون کلن مشکوکم باشه می ژنه منفی دوستم اینطور شد ده روز بعدش مثبت شد بازم خواست خداست خواستی بدی تیتر بده

آزمایش بتا بده ک عددش مشخص باشع... من خودم منفی شد بعد از یک هفته مثبت شد خداروشکر... منم بخاطر دردا ...

من دقیقا بعد اخرین اقدامم سمت چپم دردای خفیف داشت بعدش خوب شد البته اقدام یک هفته قبل موعودم بود حالا یکی دو روز اینور اونور دیگه هی میگرفت ول میکرد تا دیروز که میشد یکی دو روز قبل موعودم سمت راستم گرفت میزد به کشاله رونم و پهلوم که رفتم بیمارستان ازم این ازمایشو گرفت گفت منفیه منم دیگ امروز که باید میشدم هنوز نشدم گاهی سمت راست میگیره میزنه به پهلو کشاله رونم و گاهی چپ بیشتر وقتایی که فعالیت دارم ببخشید زیاد شد خواستم دقیق توضیح بدم که اگه مشابه بود حداقل امید داشته باشم 

من دقیقا بعد اخرین اقدامم سمت چپم دردای خفیف داشت بعدش خوب شد البته اقدام یک هفته قبل موعودم بود حال ...

بله منم دقیقا مثل شما بودم. خیلی زود دردام شروع شد و متوجه شدم باردارم. بی بی چک مارکهای مختلف امتحان کن در حد 2 3 مارک. اگ همشون هاله انداخت صدرصد بارداری. البته باید از موعدت بگذره حداقل دوهفته بعضی بی بی چک ها هم 7 یا 10روز.. بعدش برو آزمایش اگر دیگه پریود نشدی

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم