mah_goli_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 13 عنوان شوه 62 بازدید | 5 پست شوهرم احساشانشو بروز نمیده چکار کنم؟؟پشت گوشی خوبه ولی رو در رو انگار ن انگار ..نمیدونم خجالت میکشه .بلد نیس.چشه😑 1401/08/20 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 12801 بعصیا اینجورین واسشون سخته مث من اگه عاشق طرفم باشم رفتارم حوریه انگار حسی بهش ندارم گاهی ما را بازنده میدانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!
mah_goli_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 13 خب ازش بپرس چنبار گفتم تو پیام گفتی دوسم داری اینجوری پیش خودم نه.میگه مگه ب گفتنه تو باید بدونی ک دوست دارم
mah_goli_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 13 بعصیا اینجورین واسشون سخته مث من اگه عاشق طرفم باشم رفتارم حوریه انگار حسی بهش ندارم چ سخت🙄😅🤭خداییش شوهر منم همینه...من مطمنم دوسم داشته و عاشقم بوده ک ازدواج کردبم اخه از قبل باهم بودیم پسرعموم هس بعدم خواستگاری اومدن و ازدواج اما الان ک تو خونه هم هسیم و زندگی میکنیم خعلی عادی شدیم اعصابم خورده
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 12801 چ سخت🙄😅🤭خداییش شوهر منم همینه...من مطمنم دوسم داشته و عاشقم بوده ک ازدواج کردبم اخه از قبل باهم ب ... خیلی سخته بعد تو اینجور مواقع من خودم بیشتر اذیت میشم انشالله خوشبخت بشین گاهی ما را بازنده میدانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!