2777
2789
عنوان

چه دنیای گ.وهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 72 پست
امضات چقدر منههههه😍🫀

😂💜🍓

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرنتیپیتی من در جریان تایپیکات هستم عزیز دلم  خواستم بدونم ممکن نیست سرکاری بری یا شغلی حتی تو ...

سر کار میرم عزیزم

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
سر کار میرم عزیزم

خب نمیشه پس انداز کنی طلاق بگیری ی وامم بگیری ی زندگی جدید شروع کنی

میدونم سنت کم نیست سعی کن قوی و شجاع باشی باور کن تو قربانی نیستی فقط افکارت منفیه

من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
الان و خربزه؟ کجایی مگه؟ سرما میخوری یوقت😂 توهم مثل من کارهای خل و چل گیری میکنیا😅

🤣🤣🤣

ارومیه ام گلم ، اینجا میخورن ، والاه نمیدونم چرا گفتم خربزه همتون تعجب کردین😵‍💫

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خب نمیشه پس انداز کنی طلاق بگیری ی وامم بگیری ی زندگی جدید شروع کنی میدونم سنت کم نیست سعی کن قو ...

خونوادم نمیذارن مستقل شم

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
خب توهم باید وایسی من حداثل چهار پنج سال وایسادم جلوشون نوجوون ک بودم حتی میخواستن گوشیمم چک کنن الا ...

فعلا شرایطم ایجاب میکنه گوش کنم

دارم جدا میشم

طرف شما اونجوریه،…این مملکت هزارطرف دیگه داره که شما ظاهرا نمیبینید…..من کلی گفتم . در ضمن صرف اینک ...

والا بیشتر مملکت مگه مناطق دور افتاده.

اتفاقا تو جامعه هست این چیزا کمتر میبینه چون همه چی عوض شده.

اسم کاربریت عوض کن خخخخ

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
فعلا شرایطم ایجاب میکنه گوش کنم دارم جدا میشم

خب دقیقا یه راهشم همینه گوش کنی و بعدش مستقل بشی ولی نزار همیشه منطقه امنت باشن و اصلا وابسته نباش بهشون من هنوز کامل مستقل نشدم ولی بازم بهتر از قبل 

والا بیشتر مملکت مگه مناطق دور افتاده. اتفاقا تو جامعه هست این چیزا کمتر میبینه چون همه چی عوض شده. ...

باشه شما درست میگی😐

همین جمله آخرت سطح شعور و فرهنگتون رو نشون داد.

ببخشید که از شما برای اسم کاربریم اجازه نگرفتم🫤

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
باشه شما درست میگی😐 همین جمله آخرت سطح شعور و فرهنگتون رو نشون داد. ببخشید که از شما برای اسم کار ...

تو چطور ب خودت اجازه میدی ب فرهنگ من ک فرهنگ خیلیا هست توهین کنی.

همون لیاقتت اینه ک این دنیا برات ب قول گ.وه هست و توشی .

بای

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8